1. Giulia

  30 nov. 16
  10:21 #

  Quan era petita vivia a Trieste, una ciutat que està situada al nordest del meu país, Italia.
  El meu barri era molt bonic perquè era tranquil i disposava de molts serveis. Hi havia un supermercat, un forn de pà, un estanc, una perruqueria, un bar i una botiga de vídeo.
  Hi havia tambè un parc infantil. Hi anava sovint amb els meus germans a jugar amb la pilota o anàvem en bicicleta. A més a més molt a prop hi havia una escola infantil. Hi anàvem caminant amb la nostra mare.

 2. Alejandro

  01 des. 16
  17:19 #

  Quan era petit jo vaig viure a Ceuta, situat al nord d’Àfrica. La meva ciutat és petita, però amb platges molt bones.
  A Ceuta hi ha quatre cultures que viuen i gaudeixen del sol, del clima i la gastronomia.
  El viatge en vaixell, uneix Algeciras i Ceuta en una hora.
  Ceuta has de visitarla!

 3. Vanesa

  01 des. 16
  18:33 #

  Quan era petita vivia en un poble que està al Nord d’Argentina. Era una poble molt tranquil i totes les tardes quan sortia del col-legi jugava al carrer amb les meves veïnes, m’agradava molt. El meu col-legi el tenia a prop de casa meva i sempre hi anava caminant amb la meva germana gran, quedava davant de la plaça del poble i al costat de l’església.

Curiositats


Cursos


Arxius