• Sant Jordi 2017

  Un parell de fotos de la celebració de la Diada de Sant Jordi. La primera, el grup d’alumnes dels cursos E3 i B3 que van participar en l’acte organitzat per l’Escola d’Adults al paratge del Roure Gros, i l’altra, de l’estenedor de paraules que vam anar omplint a la parada del parc de l’Estació. Gràcies a tots els que hi vau participar!

  La llista de paraules de l’estenedor:

  Salut (3), tendresa, lluna, fidelitat, baldufa, família (4), no pateixis, bé, tennis, ametlla, estiu, felicitats a tothom, ganyir, alegria (2), feréstega, llibertat(2), triar, escollir, humilitat, rosa (3), melangia, cuca de llum, amistat, Sant Jordi, donut, efímer, rebost, cabeça, amic, premis, llibre, agradable, t’estimo, drac (2), esperança (4), ajuda, bonica, papallona, futbol, benvolguts, naixement, capsigrany, país, amics, Catalunya, jugar, endavant, camàlic, companyia, mandonguilla, ara, pau, lloca, por, rumor, esports, m’estimo, cavall, torreta, música, felicitat, visca, malagradosa, bàsquet, amor, atzavara, somriure, t’enyoro i pardal. 

 1. MONICA

  04 maig 17
  21:40 #

  M´ha agradat MOLT i i ho hem passat molt be. MOLTES GRàCIEs

Curiositats


Cursos


Arxius