• Han tancat la discoteca

  El barri Tranquil encara ho serà més. L’Associació de Veïns ha aconseguit que es tanqui la discoteca que hi havia a la plaça des de feia molts anys.

  I tu, què en penses?

 1. IRMA

  27 oct. 17
  16:03 #

  QUÈ SERÀ DEL POBLE SENSE VIDA PER ALS SEUS JOVES?

  Com a resposta a l’article de l’Associació de Veïns del Barri Tranquil, on manifesteu la vostra satisfacció pel tancament de la discoteca Liverpool del nostre poble, vull expressar-vos el meu desacord com a noia que habitualment hi anava, ja que sóc del parer que ha estat injust.

  En primer lloc, no cal dir que Caldes és un poble petit, no hi ha centres comercials ni espais d’activitats juvenils, salons recreatius, boleres, cars o cinemes. Per tant, algú ha pensat què farem el jovent per tenir el nostre moment d’oci i social? Ens heu deixat sense l’alternativa d’escoltar música, ballar i compartir vida amb amics en un espai adequat.

  En segon lloc, com ens ho farem els adolescents per anar a altres poblacions? Són ben poques les possibilitats, no tothom disposa de cotxe i l’únic mitjà de transport és la Sagalés amb una franja horària ben limitada. Així doncs, en lloc de sortir de casa a peu ens haurem de plantejar un viatge amb horaris i més despeses.

  En definitiva, crec que aquesta decisió ha estat per una falta d’empatia total i hauria de ser reconsiderat el tancament de la Liverpool perquè els joves necessitem gaudir d’un espai de trobada com aquest.

Curiositats


Cursos


Arxius