• Jornada sobre l’avaluació de la formació a les administracions públiques

    Jack_PhillipsInteressant jornada sobre avaluació a l’EAPC . El Dr. Jack Philips reconegut per la seva trajectòria en temes d’avaluació i president del ROI Institute va fer una conferència molt interessant sobre els cinc nivells d’avaluació i sobre el ROI. El primer nivell és el de l’avaluació de la satisfacció o de la reacció envers l’aprenentatge, el segon nivell és el de l’avaluació dels coneixements, el tercer nivell és el de l’avaluació de la transferència de l’aprenentatge o l’aplicació del que s’aprèn, el quart nivell és l’avaluació de l’impacte que produeix la formació i el darrer nivell és el del ROI, que seria el retorn de la inversió. En el web de la Jornada hi trobareu tots els documents que vam treballar i les conclusions dels tallers o equips de treball.

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

  • Carme Bové: Jaume, a veure si t’animes a fer un apunt en aquest bloc per compartir la vostra experiència de...
  • Jaume: Un article molt interessant. Espero que l’equip el llegeixi ja que ens servirà per reflexionar el procés...
  • Anna: Enhorabona! Em sembla una inicitaiva fantàstica i molt interessant per estendre a altres CNL. Jo m’hi...
  • Montse Baqué: Em sembla una eina fantàstica per a la correcció de l’expressió escrita i per a la unificació...

Núvol d'etiquetes

ABP aprenentatge Avaluació avaluació de curs avaluació i ensenyament avaluar avaluarxaprendre competències coneixements correcció correcció escrit eines Expressió escrita impacte llengua oral pràctica reflexiva publicació satisfacció transferència