• El darrer “Doraemon”, en català, a Sant Feliu de Llobregat

  DoraemonEls dies 16 i 17 de novembre, a les 5 de la tarda

  La nova pel·lícula de Doraemon, Doraemon i Nobita Holmes al misteriós museu del futur, dirigida per Teramoto Yukiyo, amb guió de Shimizu Higashi, ens explica les peripècies d’un misteriós lladre anomenat Deluxe, que arriba al nostre temps a través d’un forat dimensional i li roba el cascavell a Doraemon. Per recuperar-lo, Doraemon, Nobita i la resta de la colla se’n van al museu del segle XXII. Un cop allà, es trobaran un doble repte: recuperar el cascavell i protegir el museu.

  Recordeu que fan descompte amb el carnet d’estudiant de català i amb el carnet del VxL.

 1. neus

  08 nov. 13
  20:44 #

  M’he fet un tip de veure en Doraemon, el meu fill n’era seguidor d’en Doraemon i d’en Songoku de Bola de Drac, no és perdia cap episodi.

  Bon cap de setmana a tothom.