• Nadal a Molins de Rei

  Quòdlibet1Nadal, la festa de l’hivern; és un període especialment ric en activitats de tota mena, en quasi tots els àmbits: familiar, social, comercial, religiós… Hi ha tanta activitat, que sovint ens passen per alt convocatòries que ens podrien haver interessat.

  Ahir mateix parlàvem dels Concerts de Nadal, dels Pastorets o dels pessebres vivents que s’ofereixen en tants i tants pobles, i de la quantitat immensa de gent que hi treballa perquè tot surti bé. Per facilitar la difusió d’aquelles activitats que ens puguin interessar, el nostre bloc també hi posa el seu granet d’arena. D’entrada, hi penjo una selecció d’actes que s’anuncien en el web municipal i el cartell dels concerts en què hi participa la coral Quòdlibet, que m’ha fet arribar el Juan Carlos. La llista podrà créixer, si em passeu informació d’altres activitats locals o comarcals.

  De  l’Agenda Municipal: Pessebre popular, Fira de Nadal, El Poema de Nadal, Concert de Nadal, Els Pastorets

  .

  El Nadal a Catalunya

  Sobre Nadal

  Els jocs i les joguines

  Nadal escatològic

 1. Ruby

  17 des. 13
  0:17 #

  http://youtu.be/jFPveM4uhQo , El Poema de Nadal. Sense paraules, em sembla preciós.

  1. MONTSERRAT dE DIEGO

   18 des. 13
   15:34 #

   Ruby es una pasada. gracias.

 2. neus

  18 des. 13
  14:53 #

  Ruby és preciós. Gràcies per compartir.

 3. neus

  18 des. 13
  14:56 #

  Ja sé que no és de Molins però el director d’aquesta Banda és el meu nebot i m’ha semblat adient penjar-ho per si hi ha algú que s’anima.
  Aqui teniu l’enllaç:
  http://sabadellinforma.com/2013/12/el-teatre-ateneu-de-cerdanyola-acollira-el-concert-de-nadal-el-22-de-desembre/

 4. Neus

  19 des. 13
  18:12 #

  Bon Nadal a tothom. !!!!!!!
  Mengeu forçes turrons i feu molte xirinola.
  Ens veiem l’any vinent.

 5. MONTSERRAT dE DIEGO

  19 des. 13
  18:17 #

  BON NADAL COMPANYS.
  UNA FORTA ABRAÇADA A TOTHOM.
  FINS L`ANY QUE BE.

  1. judith

   19 des. 13
   22:17 #

   Hola a tots/tes avui hem acabat una part del curs de català i crec que l’exàmen que ens ha posat en Ramón inclou tot el que hem vist fins ara. Desde aquí et vui donar les gracies, Ramón, per la teva paciencia, amabilitat envers tots nosaltres. I a vosaltres companys, encara que no se el nom de tots, us desitjo el millor per aquest any que ja està a punt de treure el nas. Per cert, he demanat als Reis, que ens portin a tots un aprovat general, espero que m’escoltin ( i tú tambè Ramon). Bones Festes per a tots i fins l’any que bé. Judith (estic sentada a la primera fila a la Esquerra).

 6. Juan Carlos

  21 des. 13
  18:49 #

  Hola companys , companyes i Mestre ( amb majúscula ), us desitjo unes bones Festes de Nadal i molt bona entrada d’any 2014.
  Estic segur que de la prova que hem fet, ens sortirem prou bé, sabeu per què ?, perquè tenim un mestre que és molt savi i els savis ho simplifiquen tot i ho fan més fàcil per a comprendre. Felicitats Ramon, per si no t’has adonat agrades molt a tothom.
  Fins l’any vinent i que us ho passeu molt i molt rebé.