1. neus

  18 des. 13
  14:46 #

  Ramon, molt interesant el que has penjat de les variants geogràfiques que hi han en el nostre país. Tot un encert penjar el video clip dels Ja t’ho diré, el altres també, però els menorquins a mi particularment m’agraden molt.

 2. Juan Carlos

  23 des. 13
  6:44 #

  M’ha sorprès la parla del rossellonès, m’ho imaginava diferent peró m’hi he trobat amb una mena de barreja entre el català central i el nord-occidental. Per altre banda l’alguerès té, evident·ment, una inclinació al to italià i l’esperava també més distant al respecte del català central peró no és tanta la diferència, el trobo semblant al valencià. Molt interessants les parles del Rosselló i l’Alguer.
  M’ha agradat molt la cançó del estil protesta del rossellonès Joan Pau Giné, em recorda èpoques de la meva adolescència.
  Quan parlem dels dialectes del català no et fas una idea real, gracies als documents que has penjat ho tinc mes clar.
  Bones Festes.