1. Juan Carlos

  21 des. 13
  21:27 #

  Les paraules que vaig posar van sortir al panell lo que m’ha confirmat una feina ben feta per part del CNL.
  Vaig quedar una mica decebut per la tria de paraules, peró, cadascun té un punt de vista que hem de respectar.
  El sr. Alcalde va encomiar la labor administrativa i organitzativa que es fa al CNL de Molins, peró m’ha semblat que, com sempre els passa als polítics, no ha donat la suficient importància a la tasca pedagògica que fan els mestres. Es evident que les persones que organitzen els cursos desenvolupen unes activitats complexes, peró no oblidem que la tasca més imperceptible peró més necessària i edificant es la que desenvolupen els mestres.
  Qué és més important en els centres d’ensenyament, la tasca organitzativa o la docent?
  Opino que la docent sense treure importància a ningú.
  Si fem un símil ens preguntaríem si és més important la tasca d’un oficial de la construcció o la dels enginyers ? Es evident que un “paleta” et pot construir per intuïció i experiència una casa peró si volem ferla amb una base de seguretat i fiabilitat agafarem sense cap mena de dubte la enginyeria. De la mateixa manera que els pedagogs, la tasca dels enginyers és la més imperceptible peró la més important i necessària.
  Mai s’aplaudirà la feina feta per els oficials en qualsevol construcció, si no, la dels enginyers, des d’un punt de vista similar hem d’aplaudir la tasca ben feta dels mestres i no tant la de l’administració o organització, fins i tot que tots són molt importants.
  En conseqüència i per a concloure, vull trencar una fletxa per els artífexs de l’educació i la cultura, per els que ens donen el menjar del coneixement i per als que tots tenim que estar al seu servei i amb un agraïment profund e infinit, “ELS MESTRES/SAS”.
  Va per a tu, Ramon.
  PD: M’hi he ajudat del traductor per trobar algunes paraules i pel corrector per a trobar faltes, això si, intentant trobar per mis coneixements les errades.
  Bones Festes.

 2. Juan Carlos

  21 des. 13
  21:48 #

  Fe d’errades ( al menys les que hi he trobat ): En la PD, l’última frase; “mis”, en comptes de “els meus”.

 3. Miquel Hermoso

  26 des. 13
  11:25 #

  Amb el desig de tot cor , que tingueu unes Bones Festes Nadalenques i un venturós any nou.