• La setmana del llibre català

    Del 5 al 14 de setembre

    setmana-llibre-catala-feria-literatura-barcelonaDurant 10 dies l’esplanada de la Catedral esdevindrà la Ciutat de la Lectura, amb  avingudes i places, casetes de fusta i 105 expositors, que corresponen a 85 segells editorials, 17 llibreries, la Institució de les Lletres Catalanes i el Govern Andorrà. També hi trobareu l’iQuiosc.cat, un espai de 100 m2 amb una mostra de més de 300 revistes editades en català.
    Cada plaça comptarà amb un escenari, on tindran lloc diferents activitats com ara presentacions, debats, lectures, contacontes i recitals. També hi podeu trobar espais amables pensats per a poder descansar. Una sèrie de circuits de lectura orientaran al nostre visitant.

    Per obtenir  informació completa de la composició, les activitats i el programa d’actes, poseu consultar el web

    o obrir aquest DOSSIER Set Llib Cat 2014.

Encara no hi ha cap comentari. Sigues el primer a enviar-ne un utilitzant el formulari!

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>