RSS

Consorci per a la Normalització Lingüística

 • Finalment, una reflexió…

  Potser ens mereixem una pausa, oi?

  Per tant, després d’aquesta quinzena ja sabeu què respondreu i per què si us fan aquesta pregunta?

  Busquem persones amb coratge, predisposades a ajudar, a compartir a col·laborar perquè els companys avancin, convençudes que els errors ens ofereixen una bona oportunitat d’aprendre per superar-los.

  ETS TU, OI?

20 comentaris

 1. Marc Sau

  27 Oct 12
  14:57 #

  Som-hi doncs…

 2. Manoli Carmona

  27 Oct 12
  20:28 #

  Doncs sí. Estic disposada a iniciar aquest viatge, a aprofitar i gaudir de tot el que ens anem trobant pel camí, a aportar i a compartir.

  Així que, ‘bon voyage!’ a tothom.

 3. Pilar

  29 Oct 12
  11:38 #

  Bé com tot viatge sempre es sap com es comença però no com acaba, així que iniciem aquest viatge de forma optimista i a veure cap a on ens porta.

 4. Raquel Abellón

  29 Oct 12
  14:08 #

  Sí, tinc ganes de fer aquests viatge i sobretot desitjo sigui positiu per a tots.
  Així que molts ànims!!!

  1. Raquel Abellón

   29 Oct 12
   14:09 #

   Sí, tinc ganes de fer aquest viatge i sobretot desitjo sigui positiu per a tots.
   Així que molts ànims!!!

 5. Alina

  29 Oct 12
  20:22 #

  A fer l’equipatge!

 6. rebeca

  01 Nov 12
  5:34 #

  M’agrada viatjar i proposar-me nous reptes…finalitzem tots junts aquest viatge!!!!

 7. Benet

  01 Nov 12
  12:56 #

  Ja hem començat el viatge, espero i desitjo que el vent ens porti a bon port i que les onades no sigui gaire ferotges amb tots nosaltres, d’aquesta forma podre pilotar el vaixell amb èxit fins el final.

 8. Laura

  01 Nov 12
  21:11 #

  Estic disposada a fer aquest viatge! Per sort he pogut omplir la maleta de bons recursos. Així que només falta poder anar navegant i arribar al destí.

 9. Núria Teixidó

  02 Nov 12
  22:10 #

  Sí, sóc jo.
  Ja estava convençuda abans d’aquesta quinzena i ara que tinc més clar com anirà la cosa encara ho estic més.
  Ja no em sento tan sola. Ara se que faré aquest viatge acompanyada, ben acompanyada de gent que també vol gaudir del viatge.
  Som-hi doncs!

 10. Toni

  03 Nov 12
  18:45 #

  Sí, estic disposat a fer aquest viatge!! Els inicis han sigut complicats i durs, nous continguts, nous formats d’aprenentatge, nous companys de viatge… Però crec que la decisió és l’encertada i val la pena intentar-lo.

  Tenim el cotxe, tenim les maletes carregades, el dipòsit ple i sobre tot les ganes de descobrir i arribar a la meta. Ah! i si punxem ens hem de comprometre a col·laborar tots a canviar la roda… Som-hi!!

 11. Marta Estadella

  03 Nov 12
  22:35 #

  M’encanta viatjar!! Així que estic en disposició de començar aquesta nova aventura. Espero que entre tots podem arribar a compartir i gaudir molt d’aquest viatge.

 12. Martha

  03 Nov 12
  22:37 #

  m’encanta viatjar i millor acompanyat! A gaudir del viatge tots plegats!!!

 13. Olga Fornas

  04 Nov 12
  12:22 #

  També vull fer aquest viatje i que sigui un èxit per tots.

 14. Gonzalo

  04 Nov 12
  15:49 #

  A treure temps d’on sigui! Som-hi doncs!

 15. Neus

  04 Nov 12
  19:27 #

  M’apassiona viatjar i amb la crisi que estem passant he hagut de substituïr el viatje pel curs de nivell D de Català..;-)
  Així que aprofitaré aquest viatje al màxim per tal de poder-lo recordar com una bona experiència encara que no pugui plasmar-la en un àlbum de fotografies.
  Bon viatje companyes i companys!

 16. Vanessa

  04 Nov 12
  22:39 #

  Per cert, brutal aquesta anunci, eh?! És un referent en temes de publicitat: com dir-ho tot només amb una càmera subjectiva i una pregunta… Doncs això, a viatjar!

 17. Marcelo

  04 Nov 12
  23:11 #

  M´encanta viatjar anar per lliure i gaudir d´una nova experiència d´altra banda no puc suportar el viatjes organitzats perque ( de moment no es el cas d´aquest viatje ) pot anar gent que no et cau be i tenir que suportar tot el viatje la seva presència.

 18. Ferran

  06 Nov 12
  23:43 #

  Endavant, a fer les maletes!!!

 19. jsans

  08 Nov 12
  1:07 #

  Atenció, passatgers!!

  Els parla el comandant. És un gaudi disposar d’un alumnat que sap treure el màxim de suc d’una metàfora. Cordin-se el cinturó perquè ens enlairem i tenim tempesta…

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • Joan: No a mi també em passa
 • Mateu: Hola, estic fent un treball sobre aquest tema i la en el qüestionari demana perquè Ramon Llull es diu que es...
 • Marcelo: En aquesta unitat he fet les tasques i he assolit el temes que tenia pendents d´altres unitats de cara a...
 • Marcelo: # UNITAT 64 Quin és el marc jurídic del català en el seu domini lingüístic? La constitució espanyola...
 • Marcelo: Tracta d´una narració de Jaume March de la situació amb detall de la seva investidura com a cavaller. El rei...

Núvol d'etiquetes

#dgava12 Anna Codina avaluació inicial categories gramaticals classificació d'enllaços com es descriu una persona com es parla en públic comunitat d'aprenentatge David Álvarez desenvolupar col·lectivament un tema del marc sociolingüístic determinants dubtes del curs fer-se de Twitter Fernando Trujillo funcions sintàctiques genere i nombre del nom i de l'adj. marc jurídic del català Marc sociolingüístic morfologia verbal Patty Smith piular un autoretrat presentacions pronoms de relatiu redacció del text inicial redactar un contracte d'aprenentatge reflexionar sobre el curs repte del curs signes de puntuació signes de puntuació dobles tasca 0.1 tasca 0.2 tasca 0.3 tasca 0.4 tasca 0.5 tasca 0.6 tasques unitat 0 unitat 0 unitat 1 unitat 2 unitat 3 unitat 4 unitat 5 unitat 6 valorar el treball en equip visitar el bloc