RSS

Consorci per a la Normalització Lingüística

 • Com heu mantingut la nota de curs?

  http://www.flickr.com/photos/12836528@N00/2422430207

  Puc estar prou content de la participació que heu demostrat en aquesta unitat pensada per familiaritzar-vos en l’entorn d’aprenentatge que farem servir. Tal com us vaig avançar en la trobada presencial, conservareu la nota de curs a cada unitat, sempre que feu cada tasca.

  Aquesta anava de prova, però aquesta és la puntuació que hauria conservat. Tot i que us vaig proposar 6 activitats, la darrera, la que us ha entusiasmat, era de propina.  Perdoneu, però no he pogut donar a l’abast tots els dubtes que heu plantejat. És responsabilitat vostra vetllar perquè acompliu totes les activitats. Per això, us recomano que entreu sempre per l’entrada mare per accedir a les diferents tasques.

  Finalment, si voleu consultar la vostra puntuació. Recordeu que només era un assaig. A partir de la unitat 1, va de veres.

   

1 comentari

 1. Marta Estadella

  18 Nov 12
  16:59 #

  Aquesta primera unitat de prova, ha sigut bastant fàcil. De moment, a la unitat 1, es comença a complicar el tema!!!!! Però seguirem endavant!!!!!

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • Joan: No a mi també em passa
 • Mateu: Hola, estic fent un treball sobre aquest tema i la en el qüestionari demana perquè Ramon Llull es diu que es...
 • Marcelo: En aquesta unitat he fet les tasques i he assolit el temes que tenia pendents d´altres unitats de cara a...
 • Marcelo: # UNITAT 64 Quin és el marc jurídic del català en el seu domini lingüístic? La constitució espanyola...
 • Marcelo: Tracta d´una narració de Jaume March de la situació amb detall de la seva investidura com a cavaller. El rei...

Núvol d'etiquetes

#dgava12 Anna Codina avaluació inicial categories gramaticals classificació d'enllaços com es descriu una persona com es parla en públic comunitat d'aprenentatge David Álvarez desenvolupar col·lectivament un tema del marc sociolingüístic determinants dubtes del curs fer-se de Twitter Fernando Trujillo funcions sintàctiques genere i nombre del nom i de l'adj. marc jurídic del català Marc sociolingüístic morfologia verbal Patty Smith piular un autoretrat presentacions pronoms de relatiu redacció del text inicial redactar un contracte d'aprenentatge reflexionar sobre el curs repte del curs signes de puntuació signes de puntuació dobles tasca 0.1 tasca 0.2 tasca 0.3 tasca 0.4 tasca 0.5 tasca 0.6 tasques unitat 0 unitat 0 unitat 1 unitat 2 unitat 3 unitat 4 unitat 5 unitat 6 valorar el treball en equip visitar el bloc