RSS

Consorci per a la Normalització Lingüística

18 comentaris

 1. rebeca

  03 Feb 13
  3:25 #

  Crec que el resum que ha realitzat la meva companya no correspon al resum del meu text. Des del meu punt de vista és un resum del text original.

  Respondre

  1. Olga Fornas

   16 Feb 13
   23:26 #

   Rebeca,

   Tens raó jo vaig fer un resum del text original. No vaig entendre que ho havia de fer del teu escrit.

   Respondre

 2. laia

  05 Feb 13
  11:22 #

  Crec que ningú ha fet el resum del meu text, així que no el puc valorar. Si algú l’hagués fet crec que no resumiria gaire bé el que vaig dir, ja que els he llegit tots i no en hi ha cap que exposi les idees que jo vaig fer en el meu comentari.

  Respondre

 3. Ferran

  05 Feb 13
  20:28 #

  Crec que el resum que han fet sobre el meu comentari és força ajustat a la meva opinió.

  Respondre

 4. Núria

  06 Feb 13
  21:14 #

  Segons les teves instruccions Jaume, és el Ferran qui hauria d’haver fet el resum del meu comentari (ja que el seu comentari precedeix al meu) però llegint-ho, crec que no resumeix el meu comentari. Què faig llavors??

  Respondre

 5. Raquel Abellón

  07 Feb 13
  13:38 #

  La veritat és que m’ha agradat molt, l’he trobat molt adequat i que s’ajusta al que jo volia transmetre, de cada paràgraf a tret la idea principal, i amb altres paraules reflecteix la mateixa idea.

  Respondre

 6. Manoli Carmona

  08 Feb 13
  11:48 #

  Considero que el resum que s’ha fet del meu text s’adequa totalment al contingut. A més a més, és objectiu a l’hora d’enumerar les idees principals, i és coherent, ja que segueix l’ordre que jo vaig plantejar al meu comentari.

  Respondre

 7. Pilar

  08 Feb 13
  18:39 #

  Crec que el resum que s’ha realitzat del meu text està força bé. Presenta les idees principals de forma ordenada i coherent. L’únic inconvenient que trobo és la mancança d’alguna idea secundària.

  Respondre

 8. Alina

  09 Feb 13
  20:56 #

  El resum que m’han fet no podia estar millor. La Pilar ha expressat en poques paraules el que jo volia i vaig ser incapaç de fer.

  Respondre

 9. Núria Teixidó

  09 Feb 13
  23:40 #

  Em trobo en la mateixa situació que la Laia. Si no ho tinc mal entès, la Martha que és la persona que va escriure el comentari després del meu és qui hauria d’haver fet el resum del meu comentari. No he trobat cap resum fet per la Martha, així que dedueixo que no l’ha fet. No el puc valorar. En aquesta situació què cal fer?

  Respondre

 10. Vanessa

  10 Feb 13
  13:46 #

  En Toni ha resumit de forma adequada el meu text: ha estat objectiu i n’ha recollit les idees principals. M’ha semblat, però, que la interpretació del terme” transcendència de la comunicació” no ha estat coherent, però és una sensació personal que hauria d’aclarir amb ell.
  Les idees que jo havia llistat al text apareixen en el mateix ordre al resum i estan molt ben cohesionades.
  S’han copiat literalment algunes expressions, però relaciono aquest fet amb l’especificitat del llenguatge que requereix el tema i no pas a una manca de creativitat.

  Crec que és un d’aquells resums que milloren el text original 😉

  Respondre

 11. Marta Estadella

  10 Feb 13
  15:36 #

  Penso que el resum que han fet és força acertat. Les claus del meu resum han estat molt semblants a les que jo vaig posar!

  Respondre

 12. laura

  16 Feb 13
  15:53 #

  Considero que el resum que han fet es correspon amb el què vaig exposar.

  Respondre

 13. Toni

  16 Feb 13
  19:44 #

  La companya ha realitzat el resum del meu text d’una forma molt adequada.

  Ha destacat les idees més importans que intentava recollir en el comentari i ha estat metòdica i ordenda en la seva exposició.

  Finalment, amb la tècnica de la transcripció literal, ha incorporat de forma molt encertada les conclusions finals del text.

  Respondre

 14. Olga Fornas

  16 Feb 13
  23:28 #

  Hola a tothom,

  No sé qui ha fet el meu resum del text. No puc fer cap valoració del mateix.

  Respondre

 15. Benet

  17 Feb 13
  19:33 #

  Hola,
  crec que la Raquel no ha trobat el missatge qu jo volia transmetre, encara que fa emfàsi en la idea que jo volia aportar

  Respondre

 16. Vanessa

  18 Feb 13
  9:59 #

  Olga, el teu resim el vaig fer jo!

  Respondre

  1. Olga Fornas

   20 Feb 13
   7:39 #

   El resum que ha fet la Vanessa del meu text s’ ajusta perfectament a les idees que volia transmetre del que vaig extreure de la filosofia del professor Trujillo.

   Respondre

RSS dels comentaris

Escriu un comentari

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • Joan: No a mi també em passa
 • Mateu: Hola, estic fent un treball sobre aquest tema i la en el qüestionari demana perquè Ramon Llull es diu que es...
 • Marcelo: En aquesta unitat he fet les tasques i he assolit el temes que tenia pendents d´altres unitats de cara a...
 • Marcelo: # UNITAT 64 Quin és el marc jurídic del català en el seu domini lingüístic? La constitució espanyola...
 • Marcelo: Tracta d´una narració de Jaume March de la situació amb detall de la seva investidura com a cavaller. El rei...

Núvol d'etiquetes

#dgava12 Anna Codina avaluació inicial categories gramaticals classificació d'enllaços com es descriu una persona com es parla en públic comunitat d'aprenentatge David Álvarez desenvolupar col·lectivament un tema del marc sociolingüístic determinants dubtes del curs fer-se de Twitter Fernando Trujillo funcions sintàctiques genere i nombre del nom i de l'adj. marc jurídic del català Marc sociolingüístic morfologia verbal Patty Smith piular un autoretrat presentacions pronoms de relatiu redacció del text inicial redactar un contracte d'aprenentatge reflexionar sobre el curs repte del curs signes de puntuació signes de puntuació dobles tasca 0.1 tasca 0.2 tasca 0.3 tasca 0.4 tasca 0.5 tasca 0.6 tasques unitat 0 unitat 0 unitat 1 unitat 2 unitat 3 unitat 4 unitat 5 unitat 6 valorar el treball en equip visitar el bloc