RSS

Consorci per a la Normalització Lingüística

 • Quin és el meu pla de millora?

  De Zitona (http://www.flickr.com/photos/66548401@N00/3368336791)

  Consulteu la rúbrica que teniu en la vostra carpeta del portafolis. Descarregueu-vos la pauta de revisió (PAUTA DE REVISIÓ S3 article d’opinió)  i apliqueu-la al vostre text (cliqueu aquí). Finalment, comproveu la correcció de la vostra errada:

  Elaboreu el pla del text. No sé si podeu aprofitar el que us va fer el veí o la veïna. ( Cliqueu aquí si el voleu recuperar) Incorporeu-hi totes les millores. El portareu a la trobada presencial dels 18 o del 20 de febrer. Demano el pla i no pas la redacció del text. Falta que posem en pràctica alguna tècnica de revisió per parelles. Aquest serà un dels objectius de la trobada presencial.

1 comentari

 1. Raquel Abellón

  17 Jan 13
  13:06 #

  Bon dia, crec que la persona que havia de fer el resum del meu text la Victoria Toribio, no l’ha penjat per tant resto pendent , Jaume per què en comentis com ho faig.

  Respondre

RSS dels comentaris

Escriu un comentari

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • Joan: No a mi també em passa
 • Mateu: Hola, estic fent un treball sobre aquest tema i la en el qüestionari demana perquè Ramon Llull es diu que es...
 • Marcelo: En aquesta unitat he fet les tasques i he assolit el temes que tenia pendents d´altres unitats de cara a...
 • Marcelo: # UNITAT 64 Quin és el marc jurídic del català en el seu domini lingüístic? La constitució espanyola...
 • Marcelo: Tracta d´una narració de Jaume March de la situació amb detall de la seva investidura com a cavaller. El rei...

Núvol d'etiquetes

#dgava12 Anna Codina avaluació inicial categories gramaticals classificació d'enllaços com es descriu una persona com es parla en públic comunitat d'aprenentatge David Álvarez desenvolupar col·lectivament un tema del marc sociolingüístic determinants dubtes del curs fer-se de Twitter Fernando Trujillo funcions sintàctiques genere i nombre del nom i de l'adj. marc jurídic del català Marc sociolingüístic morfologia verbal Patty Smith piular un autoretrat presentacions pronoms de relatiu redacció del text inicial redactar un contracte d'aprenentatge reflexionar sobre el curs repte del curs signes de puntuació signes de puntuació dobles tasca 0.1 tasca 0.2 tasca 0.3 tasca 0.4 tasca 0.5 tasca 0.6 tasques unitat 0 unitat 0 unitat 1 unitat 2 unitat 3 unitat 4 unitat 5 unitat 6 valorar el treball en equip visitar el bloc