• Comencem la unitat 2

  D’entrada, us he de felicitar pel desenvolupament de les tasques de la unitat 1. A més, heu sabut treure el màxim rendiment de la pàgina de comunació. Espero que continueu participant-hi.

  En aquesta unitat, les tasques que haureu de desenvolupar se centren a fer-vos adonar que l’escriptura és un procés en què intervenen diferents fases.

  1. Heu d’ajudar-me a resoldre uns dubtes que he tingut mentre llegia les presentacions vostres. Obtindreu 0,5 punts.
  2. Ara que us he validat les vostres propostes, cal que publiqueu el text inicial. Per això cal que aneu a la pàgina Textos inicials i publiqueu el  text a la pàgina del vostre curs. Obtindreu 1 punt.
  3. Si hem de tenir en compte tot el procés textual, cal que l’expliquem. Així doncs, heu d’explicar tots els passos que heu fet per redactar el text anterior. Obtindreu 2 punts.
  4. Tot i que la majoria ja sabeu navegar pel bloc, recordeu que hem decidit elaborar conjuntament un manual que ens facilita aquesta tasca. Heu de recomanar un manual que ens serveix de model. Obtindreu 0, 5 punts.
  5. Cal que planifiquem el manual. Així doncs, heu de respondre a una de les dues preguntes. Obtindreu 1 punt.

  Teniu  fins al 10 d’abril per resoldre totes les tasques. Recordeu que cal que escrigueu el nom i el curs en cada participació que feu al bloc. És requisit imprescindible per obtenir la puntuació.

  Compto que ara no us arronsareu, oi?

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.


Categories


Històric


diccionaris


material didàctic


organismes


recursos


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes