• Valorem l’experiència?

  Finalment, us vull agrair la paciència que heu tingut i també us de felicitar per l’esforç que hi heu posat a fi d’ assolir les diverses tasques. Sóc conscient que des que he tornat de vancances m’ha costat mantenir al dia aquest bloc.

  Ara bé, m’agradaria conèixer la vostra opinió per millorar alguns aspectes per a  la propera edició. Podeu escriure responent a aquestes dues preguntes:

  • Què us ha agradat? Què ha funcionat?
  • Què hauria de canviar o millorar?

  El comentari valdrà 0, 5 punts. El termini és el 12 de juny .

 1. ROSA I3

  03 juny 11
  18:45 #

  Al principi no ho vaig veure molt clar. Però al final l’he vist fins i tot amè, encara que els molts subapartats ho feien una mica embolicat.

 2. Ana I3

  04 juny 11
  18:45 #

  Reconec , que el curs passat em va resultar mes agradable i menys impersonal , ( també pot ser, per las meves circumstàncies personals )per treball he anat molt amoïnada però el que m’ha semblat és que de sobte, la gent que hi estàvem fent el curs ens em tornat bojos ; això no es una competició, i ho semblava .
  Amb tantes subcarpetes a estat una mica més embolicat que el curs passat però a estat bé.
  Jo haig de ser sincera, però estic molt contenta què això s’acabi.
  Ana I3.

 3. Montse M.O.(S1)

  05 juny 11
  18:45 #

  Bona nit!
  Que m’agrada?
  El que m’agrada d’aquest sistema és que permet la interacció entre els alumnes, podem llegir els comentaris de tothom, valorar els treballs dels companys i que ens ajudin a millorar els nostres.
  Em sembla que el que funciona és que esculls un tema, el preparas de la millor manera posible, com ara jo, per exemple, que he fet la crítica d’una pel.lícula, i veus com evoluciona.Es com posar en pràctica allò que pots estudiar en els manuals.
  Què hauria de canviar?
  Potser que té el mateix format que el trimestre passat i si la resta és igual, es farà una mica repetitiu.També el tema de les pestanyes és un mica embolicat com ara mateix que no sé si hagués estat més adient penjar el comentari a l’apartat corresponent a suficiència 1 o ja està bé aquí?

 4. Eva-S3

  06 juny 11
  18:45 #

  Hola,
  Jo crec que ha funcionat molt bé el fet de tenir establertes les dates de presentació de les tasques. És important per poder organitzar-se.
  El que més m’ha agradat és la “Borsa d’extractes” i que el Jaume ens avisés per mail quan hi havia noves tasques publicades, i així no haver d’estar pendent del bloc.
  Si hagués de canviar alguna cosa, jo canviaria el tenir que valorar el text d’un altre company.

  Eva-S3

 5. Rosa Escofet I2

  06 juny 11
  18:45 #

  Hola a tothom!

  Us saludo, però ben aviat ens acomiadarem. Desitjo que, a més a més, el comiat sigui amb molta alegria, perquè hem aprovat.

  Per mi, és la primera vegada que realitzo un curs a distància d’aquestes característiques. Al començament, com ja vaig expressar al bloc, estava atabalada, però mica en mica, he conegut el sistema, m’he adaptat i l’he trobat molt pràctic: organitzes el temps com vols, tens contacte amb altres alumnes i és molt ràpid.

  El que no m’agrada’t gaire, és que és molt impersonal. Jo encara conservo un punt més tradicional o clàssic i m’agrada posar cara i ulls a les persones.

  A vegades, he tingut dificultats amb els enllaços, he volgut mirar varies finestres a l’hora i he tingut de fer un sobreesforç de concentració.

  Una abraçada

  Rosa Escofet I2

 6. Amparo Atencia S1

  07 juny 11
  18:45 #

  Bon dia,

  És el segon curs que faig a distància, i estic contenta. D’aquesta manera pots preparar les activitats al teu ritme, sense la tensió de dir : “ avui tinc classe i no he pogut mirar el tema que ens toca ….” , perquè com anem tan atabalats, cada un pot organitzar-se de la millor manera possible.
  Estic satisfeta del tema oral que vaig fer, va ser una experiència per mi molt positiva.
  Crec que el bloc és un punt de trobada on tens contacte amb altres companys i pots compartir experiències.
  El que jo canviaria de cara als pròxims cursos és, fer com una neteja del que hi ha al bloc, poder accedir al que ja s’ha fet, però tenir un apartat nou i buit.
  Jo vull arribar al final.

  Amparo Atencia S1

 7. Meritxell Ballús S1

  07 juny 11
  18:45 #

  El curs ha passat bastant ràpid.
  Al començament em va costar entrar però a mida que anava xafardejant i provant, tot resultava més fàcil i cada cop menys complicat.
  Treballar d´aquesta manera, a distància, m´ha servit per organitzar-me i administrar-me bé el temps per poder fer i presentar les coses a temps.
  El que trovo és que moltes vegades vaig una mica perduda i no puc tirar de ningú, m´agradaria més un estudi de tu a tu, vui dir, tenir un horari compatible i poder assistir a classe, per mi resultaria tot més fàcil.
  Aviam si per la propera tinc sort i concideixo amb horaris.
  Meritxell S-1

 8. Óscar S3

  08 juny 11
  18:45 #

  Hola a tots!
  El que més m’ha agradat d’aquest curs és que sigui a distància. Em permet planificar les tasques a realitzar compatibilitzant la dedicació amb el temps destinat a la família, a la feina, a l’oci, etc. Al meu cas normalment em posava a realitzar els exercicis a les nits.
  Considero que el bloc a funcionat molt bé, i la comunicació entre el professor i l’alumnat per correu electrònic també.
  Com a proposta de millora del curs crec que, tot i ser a distància, se li podria donar un grau li podriem dir de personalitat. He llegit algun comentari que l’inconvenient de ser un curs no presencial és que no pots posar cara i ulls a les persones, i hi estic d’acord. Per aconseguir-ho, es podria afegir una fotografia de cada usuari, i per accedir a la part específica en relació al curs, dintre del mateix bloc, s’hauria d’entrar mitjançant una contrasenya. D’aquesta manera només es permetria l’accés a l’alumnat i al professorat, i el perfil de cada alumne no seria públic.

  Fins aviat!
  Óscar S3

 9. noelia

  08 juny 11
  18:45 #

  Bona tarda,

  És el primer curs que faig a distància i penso que no es pot comparar amb el presencial. Bé, és veritat què pots fer els exercicis quan et va millor, però els dubtes que tens no els pots aclarir en el moment. Siii, ja se que es pot consultar al diccionari etç. Però no em negareu que no hi ha res com aixecar el braç a classe i que el “profe” et resolgui els dubtes.

  Una abraçada macos!

  Noelia Cornejo S1

 10. Yvonne (I3)

  08 juny 11
  18:45 #

  Bona tarda a tothom,

  És el segon curs que faig a distància i estic molt contenta amb la flexibilitat que ens dóna. No em sembla massa feina.

  En aquest curs he après molt més que en el primer. Potser que és pel nivell que és més alt o també perquè he tingut que investigar més.

  Per millorar, crec que es podrien esborrar les coses velles de cursos passats al bloc. També suggereixo fer més activitats orals tipus conversa (no seria senzill de corregir-ho, Jaume?).

  Estic motivada per arribar al nivell C d’aquesta manera, perquè m’agrada planificar el meu temps jo mateixa i no m’importa que sigui impersonal.

  Espero trobar-me un altre vegada amb en Jaume com a tutor.
  Bon estiu a tothom. Donem corda…
  Yvonne (I3)

 11. M. ANGELES SANZ I3

  08 juny 11
  18:45 #

  Hola bona nit,

  Aquest és el segon curs que faig a distància i, em continua agradant l’experiència d’escriure al bloc. De totes maneres, em semblava millor quan les tasques és proposaven més seguides.
  Està molt bé tenir la programació de totes les lliuraments del curs al començament del mateix .
  També valoro de forma positiva, com alguns dels meus companys, que el Jaume ens enviï un email cada vegada que posa una tasca nova al bloc
  M’agradaria que aquest curs es complementi amb alguna classe presencial, encara que sigui una hora per quinzena. Ens aniria molt bé per a repassar continguts, parlar i tenir contacte directe amb els altres alumnes.
  I per últim, continuo pensant que seria millor que el tutor ens corregeixi els textos que pengem en el bloc.
  Moltes gràcies per tot Jaume i bon estiu a tothom.

  M. Ángeles Sanz I3

 12. Mercè Martorell I2

  09 juny 11
  18:45 #

  Hola, bon dia,

  Ha estat la primera vegada que faig un curs a distància i al principi era tot una mica confós per a mi, però desprès i mica a mica, la experiència del bloc ha estat molt bona i interessant.

  Una de les coses que més m’ha agradat, ha estat el poder estudiar i fer la feina sense horaris, quan jo he volgut o m’ha anat bé, dins del termini establert. Els enllaços d’ajuda, m’han facilitat força la feina.
  El que he trobat a faltar, és més informació pel que fa a informació en quant al progrés de cadascun de nosaltes.
  Tornarè a repetir.

  Una abraçada i que tingueu un bon estiu.

  Mercè Martorell I2

 13. Ddolores Ferres Morales

  10 juny 11
  18:45 #

  LOLA FERRES s-1.
  M’ha agradat molt el curs. Tot i que em vaig inscriure en el curs on line perquè no quedaven places “presencials” que s’ajustessin al meu horari, aquest sistema m’ha agradat tant que al setembre m’inscriuré de nou al seguent nivell. ´
  L autocorrecció m’ha servit per aprendre força dels errors. Encara que al principi m’embolicava amb la pàgina, al cap de pocs dies em va ser més fàcil “navegar” .
  Amb aquestes classes crec que he millorat el meu català pel que fa a les faltes i a la fluïdesa.
  L’atenció i la dedicació del professor ha estat estupenda, pel fet de trobar-lo sempre que li he plantejat un dubte i que les proves orals les ha adequades a la meva disponibilitat horària, sense problemes.
  També ha estat important que ens animés, perquè al final de curs ja estava una mica cansada i atabalada amb la feina i amb ganes d’acabar-lo.
  D’única cosa negativa és que entre els alumnes hi ha poc contacte, però suposo que és degut a que tots anem de bòlid amb la feina i per això hem triat fer un curs on line.

  Una abraçada i fins setembre!

 14. maria

  10 juny 11
  18:45 #

  Salutacions per tothom,

  Alló que m’agradaria canviar : trobo a falta un temari amb alló que hem d’estudiar per cada unitat. Estalviariem en llibres.

  Per altra banda, m’agrada molt el interés del nostre tutor.

  Fins la próxima.

  María (I1)

 15. lourdes I1

  10 juny 11
  18:45 #

  Hola, bona tarda,
  La meva opinió sobre aquest curs, es el següent.
  – M´agrada molt veure els comentaris dels meus companys, perquè en treia de molts dubtes.
  – Ha funcionat molt bé els itineraris d´autoaprenentatge. També tindre establerte les datas de lliurament .
  Pot ser que, com es la primera vegada que faig un curs a distancia, crec que una vegada al mes tindríem que fer una reunió, per aclarir dubtes i que ens diguin com anem progressant.
  Una abraçada
  Lourdes I1

 16. M.Carmen S2

  10 juny 11
  18:45 #

  Bona tarda,

  M’ha agradat el curs a distància. Les tasques del bloc i les unitats de síntesi fan una bona combinació per aprendre nous continguts i anar avançant.
  Ha funcionat el tema del calendari per lliurar les tasques i les unitats, així m’ha permès tenir una constància al llarg del curs i no relaxar-me. D’altra banda, El Jaume ens ha informat puntualment de tot.
  Jo crec que per al proper curs seria interessant renovar algunes tasques del bloc.

  Bon estiu a tothom i fins a la propera!

  M.Carmen S2

 17. Carmen Gálvez I3

  10 juny 11
  18:45 #

  Hola,

  En primer lloc, trobo molt repetitiu que sigui el mateix format del bloc per a tots els cursos, amb la mateixa esquematització dels exercicis. També opino que s’hauria de dosificar la informació, proporcionant la més adient per a cada unitat i no donar-la tota de cop perquè et trobes que llegeixes el mateix a tots els cursos, com passa amb “el centre de redacció”. És feixuc.

  En segon lloc, tinc companys que els agradaria fer una reunió de tant en tant per treure’ns dubtes però ja tenim les tutories. Jo n’he fetes algunes i són molt efectives.

  Finalment i éssent positiva, m’agrada molt rebre correus electrònics avisant-me de que s’han penjat exercicis al bloc. Una vegada has entrat al bloc i a l’exercici, els links també són de molta ajuda.

  Adéu-siau,

 18. Cloti_S3

  11 juny 11
  18:45 #

  Hola,això ja s’acaba…
  No vull ser “pilota”, però a mi m’ha agradat tot d’aquesta experiència. Jo, fa uns quatre anys , vaig fer S-2 tambè a distància i puc fer comparacions.
  Abans et limitaves només a fer els exercicis de les unitats corresponents i era molt més avorrit, faltava el dinamisme que li dona el bloc.
  Abans semblava que estiguéssis fent el curs sola i ara pots llegir el que escriuen el demés alumnes i també aprens d’ells.
  Per últim, no cal dir-ho, que bé que ens ha anat els enllaços per estudiar i practicar.
  Com tot a la vida, segur que es podria millorar el bloc, però a mi m’ha anat molt bé tal i com és.

  Que vagi molt bé a tothom!

  Cloti_S3

 19. monica pons

  11 juny 11
  18:45 #

  Hola a tothom

  Donades les meves circumstàncies personals “ horari de feina”, hauria estat impossible assistir a un curs presencial.

  Al principi, la mecànica del bloc en va constar una mica entendre-la però un cop aquest petit problema el vaig resoldre, em va servir de complement fantàstic a les unitat de síntesi ,però sincerament el que més em va agradar del blog es conèixer companys amb les mateixes circumstàncies que jo i participar amb els seus comentaris “ auto-ajudarnos” i veure que no estàs sol en aquest mon de l’aprenentatge.

  També vull agrair el recordatori constant de les dates d’entrega i lesrespostes immediates dels dubtes per parts d’en Jaume.

  El que menys m’ha agradat es tenir que valorar la feina d’un company .

  Conclusió: ha estat una manera d’aprendre el català diferent, amena i molt divertida

  Fins aviat

  Mònica Pons S3

 20. Antònia Gomez (S2)

  12 juny 11
  18:45 #

  Bon dia,
  Jo sóc veterana en aquests curs ja que estic des que vaig començar amb l’I1, també tinc que dir que m’ha costat molt treballar en el bloc, i el trimestre passat va a ser desastrós, en aquest l’he portat molt millor, m’agradaria que en els enllaços estigués separat els temes que hem anat tocant per cada unitat.
  Aquest trimestre se m’ha passat volant.
  Fins aviat!
  Antònia S2

 21. Pepa Fernández I2

  12 juny 11
  18:45 #

  Bona tarda,

  El que m’ha agradat d’aquest curs és que se m’ha fet molt amè i m’ha passat rapid.
  Al principi se’m feia una mica estrany això del blog, però ara ja està superat. També he de dir que el Jaume en els mails avisa de les tasques que s’han de fer i això ajuda.
  M’ha semblat positiu del curs a distància és que m’he pogut administrar el temps i organitzar a la meva manera a l’hora de fer les tasques.
  Crec que els de canviar o millorar, per a mi està bé, ja que quan t’acostumes al funcionament de com va tot, ja està.

  Bon estiu a tots!

 22. Miriam Ruiz I2

  12 juny 11
  18:45 #

  Hola,
  La meva valoració de l’experiència del curs és molt bona, tot i que m’ha costat a vegades entendre el que havia de fer. Al respecte crec que tinc moltes coses per millorar, però el que més m’ha agradat ha sigut la possibilitat de compartir el meu aprenentatge amb els companys.
  En aquest sentit, m’ha ajudat molt la possibilitat de veure els errors i els avanços dels altres i també les activitats m’han resultat molt interessants, sobre tot perquè m’han animat a redactar en català i en trobar bones estratègies per organitzar un text en general.
  El que m’ha semblat a vegades complicat, és arribar al mateix lloc per diferents pestanyes. Però jo no tinc massa experiència en “navegar”, per dir si es podria millorar i com fer-ho. També m’ha quedat certa incertesa respecte els meus errors de redacció general o els meus punts a millorar; però no sé si això es degut a que no he aprofitat la tutoria per fer consultes més personals o és una qüestió que es podria millorar en el bloc.
  També es veritat que he estat molt ocupada amb la meva feina i m’ha quedat la sensació que encara tinc molt més que aprofitar del bloc; però ho faré el curs vinent!!
  MIRIAM I2

 23. natalia garcia I1

  12 juny 11
  18:45 #

  Bona nit,

  la meva experiencia ha sigut molt bona. M’ ha agradat molt el bloc, em sembla que es senzill i que em permet compaginar estudiar i la meva vida.
  Jo també trobo a faltar un temari amb les cosas que hem de estudiar en cada unitat, em sembla que sería de gran ajuda.

  Bon estiu a tothom.

  Natalia

 24. cesca I3

  12 juny 11
  18:45 #

  Hola,

  Tot i que encara de vegades em faig embolics per passar per les diferents finestres, el treballar amb el bloc ha estat positiu, a mi ja me esta bé com a eina de treball.
  També agraeixo els correus i avisos del tutor.

  Salutacions als companys,
  CescaI3

 25. Susana

  13 juny 11
  18:45 #

  Bon dia,

  Mi experiència si sóc del tot franca no ha estat molt positiva, suposo que és simplement per l’egoisme de quan assisteixes a classe, el professor ho té tot preparat.
  Aquesta modalitat et permet anar al teu “rotllo” però també necessites molt més temps. Per fer les Tasques del bloc jo he necessitat molt de temps, fent els exercicis també, total que se suposa que si assisteixes a classe són 3 hores com a molt i jo he utilitzat molt més temps, sense comptar el temps que he necessitat per estudiar.
  Els accents m’ha portat pel carrer de l’amargor, quan assisteixes a classe t’ho expliquen de manera que se’t queda el concepte, d’aquesta manera ha estat missió impossible.

  El bloc m’ha semblat fàcil d’utilitzar.

  Salutacions.

  Susana Barrera, I1.

 26. Esther S2

  13 juny 11
  18:45 #

  Bon dia,

  Vaig una mica tard però tot i així m’agradaria donar la meva opinió del bloc. Aquest ja és el segon curs que faig a distància i puc dir que aquesta modalitat m’agrada. El bloc és fàcil d’entendre i els enllaços que és posen a les activitats et permeten arribar amb facilitat al lloc on has de posar el comentari de l’activitat corresponent. El que continua sent un embolic per mi es el fet de trobar tants subapartats, crec que els títols haurien de donar algun tipus d’indicació. Pel demés tot perfecte!

  Esther S2

 27. Margarita Martín - S2

  13 juny 11
  18:45 #

  Hola!
  És el segon curs que faig seguint aquest mètode i crec que, tot i que ja tinc una experiència i per tant no he hagut de pensar cóm funcionava, aquesta vegada he trobat tot més estructurat.
  M’ha ajudat molt que a la pàgina de presentació de les tasques hi hagi paraules que portin a cada una de les diferents tasques de la unitat. Crec que d’aquesta manera és més intuïtiva l’eina i facilita no perdre’s.
  Tot i que també trobo a faltar poder resoldre dubtes puntuals en el moment que et reforcen la teoria apresa sense haver de tornar a repasar teoria o buscar al diccionari i que moltes vegades ja no ho fas.
  Salutacions,

 28. Jordi Tormo - S2

  13 juny 11
  18:45 #

  Hola!
  Penso que el bloc està molt ben estructurat. Probablement l’experiència del curs anterior m’ha facilitat la feina en aquest últim curs.
  Gràcies Jaume per la teva ajuda i els teus comentaris.
  Salutacions cordials

 29. Lidia Claverí

  13 oct. 11
  18:45 #

  Lidia Claverí S1
  Valoro molt veure els errors, i transmet més seguretat. Sobretot perquè jo decideixo el ritme i no tinc el típic company que se’n riu dels errors que hagi fet.


Categories


Històric


diccionaris


material didàctic


organismes


recursos


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes