1. Mariela I3

  23 nov. 11
  18:45 #

  Mariela Rosana Ferrareis Silva I3

  La Unitat 3 ha sigut mès fàcil, penso que després de passar per un períodi de adaptació, mès relatjada i per aixó ha surtit millor.

 2. María del Carmen

  23 nov. 11
  18:45 #

  María del Carmen Rodriguez Do Pico, I 3

  En aquesta unitat he après a fer un esquema d’una exposició oral, d’una manera més
  ràpida .
  Per millorar hauria d’escriure frases més curtes però ben estructurades.

 3. Jose Luis Gonzalez Torras

  25 nov. 11
  18:45 #

  José Luis González Torras. Suficiència 1.

  La unitat tres m’ha semblat una mica més curta, suposo que estem adquirint practica. hem après a tractar de puntuar un text correctament, a més de fer un esquema amb unes pautes de revisió establertes.

 4. Mayte Fusté S2

  26 nov. 11
  18:45 #

  Mayte Fusté S2

  En aquesta unitat crec que si que he anat més ràpid, tal i com comenten altres companys crec que ens em adaptat. Però en el meu cas tinc que dir que el que m´ha costat d´entendre i encara tinc que practicar més, són els pronoms relatius.

 5. José Luis González Torras

  26 nov. 11
  18:45 #

  José Luis González Torras. S1

  La unitat tres m’ha semblat una mica més curta, suposo que estem adquirint practica. hem après a tractar de puntuar un text correctament, a més de fer un esquema amb unes pautes de revisió establertes.
  Caldra millorar alguns aspectes ortogràfics com accents…

 6. Amparo Atencia S2

  27 nov. 11
  18:45 #

  Ha estat un trimestre realment ràpid i compactat.
  Per mi en aquesta tercera unitat ha estat complicat les activitats dels verbs i el de les varietats geogràfiques.

  Amparo S2

 7. Beatriz Garcia Mackay

  27 nov. 11
  18:45 #

  Beatriz I3

  Crec que aquesta unitat m’ha permès corregir una redaccció d’acord amb un esquema i objectius.
  M’agradaria que haguessin més ejericicios en la gramàtica per practicar.

 8. Miriam Ruiz

  28 nov. 11
  18:45 #

  En aquesta unitat m’he organitzat millor i he anat molt més ràpid, adaptant-me al temps més curt del calendari. He aprés a estructurar millor el què vull expressar, he sistematitzat i fitxat regles ortogràfiques. Em queda per millorar, estudiar més vocabulari i qüestions relatives al lèxic i a les diferents formes narratives, sobretot m’agradaria aprofundir l’estil més descriptiu.
  Miriam I3

 9. Montse M.O.(S2)

  29 nov. 11
  18:45 #

  Bon dia companys!
  Crec que desprès d’acabar la unitat 3 tinc més clar com s’han d’elaborar esquemes i he après a destriar les idees principals d’un text i a fer resums.A més ho trobo molt útil i reconec que va bé perque ho aplico a altres activitats com quan vaig a conferències.
  Em cal millorar i repassar les conjugacions verbals, incloent-hi els accents, i respecte el marc sociolingüístic m’agradaria poder fer més exercicis.

 10. Meritxell Ballús S2

  29 nov. 11
  18:45 #

  Amb aquesta unitat he après a utilitzar els pronoms de relatiu. Em queda molt més clar tota la conjugació verbal. En quant al marc sociolingüístic a diferenciar diferents textos.
  Reconec que m’he d’implicar molt més en tota la part de fonètica i ortografia.
  Meritxell S2

 11. Dolores Ferres Morales

  30 nov. 11
  18:45 #

  En aquesta Unitat he après a fer una exposició oral, les conjugacions verbals, els accents i una mica de les varietats del català segons la geografia ( això m´ ha costat mol i encara em costa ) .Sense dubta em cal millorar.
  Lola Ferres S.2

 12. Lidia Claverí Capafons

  30 nov. 11
  18:45 #

  Lidia Claverí S1
  La unitat tres m’ha semblat una mica menys tranquila, suposo que el temps a sigut el inconvenient. He après a tractar de puntuar un text correctament. Cal repasar les conjugacions verbals i caldra millorar alguns aspectes ortogràfics com accents, i sobretot saber diferenciar els temps verbals.

 13. Mª JOSE

  01 des. 11
  18:45 #

  Mª Jose De Miguel – I-1

  Aquesta unitat ha sigut mes curta però també molt intensa. Encara tinc problemes d’expressió per redactar texts, he de continuar practicant. M’he de implicar mes en no traduir del castellà al català.

 14. Mª JOSE

  01 des. 11
  18:45 #

  Mª Jose De Miguel – I-1

  Aquesta unitat ha sigut mes curta però també molt intensa. Encara tinc problemes d’expressió per redactar texts, he de continuar practicant. M’he de implicar mes en no traduir del castellà al català. Cada vegada apres a utilitzar mes correctament els verbs.

 15. Montse Arroyes S3

  01 des. 11
  18:45 #

  En aquesta unitat 3 he aprés:

  – A fer la escolta activa i treure els conceptes bàsics d’un discurs.
  – A diferenciar els tipus d’oracions subordinades.
  – A repassar els pronoms febles i els pronoms de relatiu.

  I crec que hauria de millorar la meva ortografia i ampliar més el meu vocabulari.

  Fins aviat.

  Montse Arroyes Albujar S3

 16. M. ÁNGELES SANZ S1

  02 des. 11
  18:45 #

  Hola bona tarda,
  En la unitat 3 del curs S1:
  – He millorat la lectura de textos en veu alta i he après les característiques i estructura d’un conte.
  – He estudiat l’ús de metàfores per fer descripcions.
  – En quant a fonètica i ortografia, encara que he estudiat l’accentuació de les paraules i l’ús de la dièresi, crec que necessito millorar, sobretot en els casos d’excepció.
  Salutacions,
  M. Ángeles Sanz S1

 17. Cristina Elena Traistaru

  03 des. 11
  18:45 #

  Bona tarda,

  La Unitat 3 ha estat més curta, però molt intensa.
  He après molt més (gramàtica) i també escriure millor en català.

  Salutacions,
  Cristina Elena Traistaru I1

 18. Milena Novas

  04 des. 11
  18:45 #

  Milena Novas – I2

  He aprés a buscar les eines adequades per poder anar avançant cap al meu objectiu, aprendre a escriure el català mitjanament bé. De moment també he aprés moltes regles de ortografia que desconeixia, a part de haver descobert lo semblant que es la ortografia de la llengua catalana i de la llengua portuguesa (principalment de Brasil). Amb queda’n moltes coses per aprendre i revisar, però crec que si segueixo aixi vaig per bon camí.

 19. Lupe I1

  04 des. 11
  18:45 #

  Lupe I1

  En aquesta unitat se m’ha fet mes curta, però crec que com diuen els meus companys, tot a estat molt mes compacte. Penso que he après bastant, però m’alegra haver-me adonat de les meves manques; com per exemple la conjugació dels verbs.
  He après ortografia i expressió oral.

  Bona nit.

 20. ROSA S1

  04 des. 11
  18:45 #

  Bon dia,
  La veritat que el trimestre ha estat molt intens. Aquesta tercera unitat ha estat més curta però alhora a mi m’ha costat més. Encara he de millorar i molt la meva expressió escrita.

 21. lourdes I1

  04 des. 11
  18:45 #

  Lourdes I2

  En aquesta unitat he anat una mica de bòlit, perquè estic fen un altre curs de formació.Gracies que ha sigut una mica més curta, he pogut portar els dos a l’hora.
  L’ esquema m’ ha servit per treure’m de dubtes i planificar-me millor les coses.

 22. Mercè Martorell I3

  04 des. 11
  18:45 #

  Hola, bona tarda,
  Aquesta unitat ha estat curta però intensa. Com tenía que fer la prova final d’Intermedi, ho he fet tot de pressa i corrent per tenir temps i repassar el temari.
  Em fa falta més vocabulari per redactar millor i encara tinc molts dubtes a l’hora d’escriure. Tinc que millorar molts temes per continuar endavant.
  Una salutació,

  Mercè Martorell I3

 23. M.Carmen S3

  04 des. 11
  18:45 #

  En aquesta darrera unitat he treballat la comprensió oral. En aquest cas, escoltant un discurs, he après a delimitar les tres parts que té, per saber de què tracta. Encara em queden coses per millorar com aprendre més vocabulari.

  M.Carmen S3

 24. Pepa Fernández I3

  04 des. 11
  18:45 #

  Bona Tarda,

  En aquesta unitat 3, he après com fer un article de opinió, a fer les estructures argumentatives, també a fer els esquemes.
  El que he de millora son les faltes d’ortografia, tinc que ampliar mes el vocabulari, però cada vegada amb costa menys de escriure en català.

  Salutacions

  Pepa Fernández I3

 25. Esther S3

  04 des. 11
  18:45 #

  Bona tarda,

  La unitat 3 ha anat d’aquella manera, encara hi ha exercicis que hem costen, però després de la consulta realitzada en alguns llibres de text ja tinc molts conceptes clars. Si que veig millores però a causa de la meva poca dedicació l’he acabada una mica desmotivada. Puc observar que ja no faig tantes faltes d’ortografia, el meu punt dèbil. Per acabar per fi he après a distingir els diferents tipus d’oracions subordinades!

  Salut!

  Esther S3

 26. Mónica Fidalgo de Dios

  04 des. 11
  18:45 #

  Aquesta unitat m’ha resultat més senzilla, però en falta aprende molt vocabulari i gramàtica.

  Móica Fidalgo I2

 27. Josep A. Aliaga

  04 des. 11
  18:45 #

  Josep A. Aliaga S1

  – En aquest unitat he après com fer una anècdota.
  – He llegit en veu alta un text davant el professor amb els nervis propis d’aquesta experiència.
  – Repasar l’accentuació i la dièresi. Reconec que no se’m dóna malament posar els accents encara que pateixo una mica més amb la dièresi.
  – Els signes de puntuació també se’m donen força bé. On tinc més dubtes és amb l’ús del punt i coma però això ja em passava de petit amb el castellà.

 28. Ana S1

  04 des. 11
  18:45 #

  Bona nit,

  Per qüestions personals, aquesta unitat se m’ha fet una mica angoixant.
  He tingut molts errors amb els pronoms febles, amb ells dubto molt i sempre solen ser el que pensava, però en l’últim moment ho canvio.
  Amb els paràgrafs i les comes ja sembla que ho estic superant , i amb les lectures crec que no tinc cap problema ja que habitualment parlo molt en català. Però tot és un repte i no em relaxaré gens fins que em surti bé.
  Ana. S1

 29. Verónica

  04 des. 11
  18:45 #

  Verónica S2

  He de millorar el pronoms de relatius.

  Que heu après:
  A fixar-me en les terminacions verbals i que aquestes sempre (quasi sempre) s’escriuen igual.
  A fer un bon us del relatiu que.

 30. Matilde Ojer Cardiel I3

  04 des. 11
  18:45 #

  Matilde Ojer I 3
  En aquesta unitat he après a expressar sensacions tant positives com negatives com l’acord, es desacord, el dubte, certesa, suposició etc.
  També he après a utilitzar la l.l i la h aplicant les seves regles i memoritzant aquelles que no hi segueixen cap d’elles.
  Caldria millorar la meva ortogràfia, ancara no tinc molt cla quan és posa la s sorda o la sonora, l’acentuació sobre tot quan existeix diftong i altres tantes més.

 31. Yvonne

  04 des. 11
  18:45 #

  Aquesta ultima unitat m’ha semblat molt curta i m’he adonat que encara no domino de tot l’accentuació. En canvi he millorat la puntuació i no tinc problemes amb la dièresi.

  Records
  Yvonne (S1)

 32. Natalia I2

  04 des. 11
  18:45 #

  Com a molts dels meus companys, aquesta unitat me ha semblat curta.
  He apres la ortografía de les nasals i A trobar sinónima en un text.

  Natalia

 33. SILVIA (S2)

  04 des. 11
  18:45 #

  He après ha redactar una recepta de cuina, ha conèixer les característiques dels dialectes i ha conjugar verbs de la 2ª conjugació. Per altra banda, m’he adonat que he de practicar més amb els pronoms relatius.


Categories


Històric


diccionaris


material didàctic


organismes


recursos


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes