1. Mariela I3

  23 nov. 11
  18:45 #

  Mariela Rosana Ferrareis Silva I3

  És la primera vegada que faig un curs a distància, doncs per mi ha sigut tot nou, i a passat molt ràpid. Per altre banda he apres moltes coses i si he de fer un balance, he trobat coses positives i no tant positives, penso que encara hiha de millorar coses con respecte al sistema del curs. Tenir mès classes precensials, per example per poder consultar dubtes que és difícil parlarles per telèfon o per correu.
  Per altre part ha sigut interessant i estic contenta que hagi un sistema per poder estudiar a distància, insisto que és difìcil però una vegada que s’ha començat al curs resolta un poc mès fàcil.
  Moltes gràcies per la paciència que han tingut de explicar i mès si és la primera vegada que faig un curs a distància.

 2. María del Carmen

  23 nov. 11
  18:45 #

  María del Carmen Rodriguez Do Pico, I 3

  Les meves metes han estat : llegir i escriure un text correctament.
  He aconseguit millor comprensió oral i escrita i hauria de millorar l’escriptura per no tenir errades d’ortografia.

 3. Amparo Atencia S2

  25 nov. 11
  18:45 #

  He complert gairebé tots els punts del meu compromís, consultar el blog, participar en les activitats, enviar les unitats fetes, però no estic contenta amb mi mateixa. Crec que em queda molt per aprendre i com ja vaig comentar al blog, em sembla que cada dia tinc més errors. Però tinc la virtut que sóc constant amb les meves idees i penso que sempre s’ha d’arribar fins al final.

  Amparo S2

 4. Jose Luis Gonzalez Torras

  25 nov. 11
  18:45 #

  Jose Luis Gonzalez Torras. S 1

  Crec que he tractat, en tot moment, de complir amb els compromisos que em vaig fixar el seu dia, treballant amb esforç i posant tot de la meva part per aconseguir-ho . Penso que ens queda molta feina a fer i tinc sempre la sensació de que se m’obliden coses i que cada dia estic menys preparat. Suposo que sempre tractes d’avançar la feina i es per això que comencen el nervis i tens aquestes sensacions estranyes.
  Em queda molt per millorar, sobretot pel que fa referència a alguns aspectes ortogràfics.
  Estic encantat de poder estudiar a distància, ja que d’una altre manera seria impossible.

 5. Margarita Martín - S3

  26 nov. 11
  18:45 #

  Hola,
  Jo crec que he aconseguit el meu compromís: he fet i lliurat els exercicis de cada unitat, he estudiat la teoria i he resolt dubtes (tot i que mentre més estudio més m’adono del que em falta per aprendre); a més, he contestat les tasques del bloc i he intentat parlar català en qualsevol oportunitat que he tingut. Tot i així, encara he de practicar parlar més ja que em falten moltes expressions col·loquials per tal de poder mantenir una conversa informal.

  Salutacions.

 6. Mayte Fusté S2

  26 nov. 11
  18:45 #

  Mayte Fusté S2

  De tot el que vaig comprometre´m al blog, he de dir que estic bastant satisfeta, ja que he fet gairebé tot, la veritat no estava segura de poder-ho fer.
  De totes maneres crec que he de treballar més i fer més exercicis i apendre´m les regles d´ortografia per anar més segura.
  També necessito millorar quan redacto un text, em costa trobar les paraules per expresar-me.

 7. Montse Arroyes S3

  27 nov. 11
  18:45 #

  Revisió contracte d’aprenentatge

  Revisant el meu contracte d’aprenentatge he vist que he assolit diferentes fites, tal com participar i navegar pel bloc, fer totes les tasques i unitats de síntesis, cercar informació dels continguts de les unitats, augmentar el meu lèxic i gaudir del camí de l’aprenentatge. Però hauria de seguir esforçant-me per expressar-me en llengua catalana, llegir més llibres i veure més pel.lícules, documentals i sèries en català.

  Som-hi, doncs !!!

  Montse Arroyes Albujar S3

 8. Beatriz Garcia Mackay

  27 nov. 11
  18:45 #

  Beatriz I3:
  He complert amb la majoria del contracte: He participat de les tasques del bloc, he escrit alguns cursos clínics en català, no he olvitat la data de termini del bloc, però crec que em falta parlar més en el treball en català.

  Espero millorar més.

 9. Montse M.O.(S2)

  29 nov. 11
  18:45 #

  Bon dia nois/noies!
  Rellegint el contracte fet en començar el curs em sento molt insatisfeta.Només he consultat el bloc, i molt poquet, i que he fet els exercicis en el termini corresponent.De la resta de propòsits no he fet res.Ni he acabat el llibre de la L.Hays ni he vist la pel.lícula Pà Negre.Aquest trimestre m’he dedicat a altres cursos i he deixat abandonat el català.Em sento com un nen petit a l’escola, com si hagués suspès i ara tingués que repertir o fer un examen de recuperació.
  Una cosa sí he fet, tafanejar els cursos de Parla.cat i fer una prova de nivell.
  Una mica d’empenta i constància i arribaré al final amb la feina ben feta.

 10. Meritxell Ballús S2

  29 nov. 11
  18:45 #

  De intentar ho intento però no dono a l’abast!
  A l’hora de fer les activitats, tant les del bloc com les de síntesis i entregar-les a termini, raonades això si, cap problema.
  Però sé que tindria que dedicar i practicar molt més, com ja he dit, sobre tot ortografia, el meu punt dèbil i tenir hores per dedicar-les a la lectura.
  Reconec que he de ser més constant.

 11. Dolores Ferres Morales

  30 nov. 11
  18:45 #

  Crec que he complert el meu comprimís: he lliurat els exercicis de totes les unitat, he estudiat (sobre tot els verbs conjugats), he intentat parlar català i he aconseguit millorar la expressió oral, però encara em falta millorar .l’escriptura i l’ ortografia. Reconec que he de llegir mes en català.
  Lola ferres S.2

 12. Lidia Claverí Capafons

  30 nov. 11
  18:45 #

  Lidia Claverí S1
  Bé el meu compromís continua sen el meteix. He adquirit una petita part del que jo volia. He fet els deures, els exercicis, i he millorat, peró pel que fa a mi, crec que molt poc. Les tecnologies i jo no estem molt unides.

 13. Mª JOSE

  01 des. 11
  18:45 #

  Mª Jose De Miguel – I-1

  Jo em vaig comprometre a participar i gaudir del bloc i això ho he complert. També he fet els exercicis i els he lliurat dins del termini establert, encara que a vegades he anat una mica justa de temps. No he parlat molt més en català, no he trobat com fer-ho. He llegit una miqueta més en català, però he de fer-lo més

 14. M. ÁNGELES SANZ S1

  02 des. 11
  18:45 #

  Hola bona tarda,
  Ara que estic a punt d’acabar el curs S1 del CNL Eramprunya en la modalitat a distància, he fet la revisió del contracte d’aprenentatge que vaig fer per a aquest curs, i vull compartir amb vosaltres els objectius que he aconseguit, amb l’ajuda del Jaume i de tots vosaltres, i comentar-vos els compromisos que encara tinc pendents de millorar.
  Els objectius assolits han estat els següents:
  – He realitzat totes les activitats proposades pel nostre tutor i m’ esforçat en la seva preparació i avaluació.
  – He consultat habitualment el bloc i he penjat totes les tasques.
  – He llegit durant aquest curs dos llibres en català.
  – He respectat els terminis de l’entrega dels treballs.
  Els compromisos que necessito millorar són els següents:
  – La dedicació setmanal a l’estudi. No acabo d’estar bé organitzada. De totes maneres, compensant unes setmanes amb altres, …
  – Aquest curs he parlat més en català i continuo com aprenent en el programa de voluntariat per la llengua, m’ajuda a adquirir fluïdesa, però reconec que encara em costa molt.
  – En la feina, cada vegada escric més correus en català, però no tots.
  Moltes gràcies.
  M. Ángeles Sanz S1

 15. Tomas Santos

  02 des. 11
  18:45 #

  Tomas Santos I2
  Revisant el meu contracte crec que ha estat quasi bé, segueixo sense escriure bé

 16. Cristina Elena Traistaru

  03 des. 11
  18:45 #

  Cristina Elena Traistaru I1

  He mirat el meu contracte i crec que he millorat el meu català, però encara em falta escriure corectamente.
  Tinc que consulta mes amb el tutor.

 17. Miriam Ruiz

  03 des. 11
  18:45 #

  Bona nit,
  Revisant el meu contracte d’aprenentatge em trobo satisfeta de tot el què he assolit aquest trimestre: he consultat el tutor per revisar dubtes, he incorporat les regles ortogràfiques alhora d’escriure quotidianament, he millorat el temps per complir amb les activitats proposades i per organitzar el meu aprenentatge, he parlat català més naturalment en tots els àmbits i se m’ha anat la por a equivocar-me!.
  També he aprés a fer esquemes, que m’han servit en general com un mètode per expressar-me amb coherència en el meu àmbit professional, i em sembla la millor eina que he trobat en aquest curs!
  També he consultat els itineraris d’autoaprenentatge, encara que en aquest aspecte m’ha faltat temps per investigar i llegir molts qüestions.
  Em queda per endavant el compromís de sistematitzar més l’estudi, per tenir més temps per gaudir-ne i per eixample poder acabar de llegir un llibre en català, que encara no he pogut fer-ho. No deixo de sentir-me corrent una cursa amb el temps!. I encara sento molts dubtes en les expressions que utilitzo i no acabo de saber quan utilitzar els pronoms febles!. Aquesta serà el meu proper desafiament el curs vinent!
  MIRIAM I3

 18. Milena Novas

  04 des. 11
  18:45 #

  Milena Novas – I2

  Segons lo que he llegit amb vaig comprometa a fer tot lo possible i impossible per aprendre a escriure el català i fer tot l’esforç possible per aconseguir-ho. Lo cert es que estic fen tot lo possible dintre las meves possibilitats i la meva realitat, però veig que d’entre altres, el secret està en practicar, practicar i practicar; llegir, llegir i llegir, i tòt això requereix temps, temps i més temps.
  Per ara estic molt contenta de haver superat les primeres dificultats: entendre el funcionament del curs, crear una dinàmica d’estudi i haver trobat eines per resoldre dubtes.
  Per un proper curs tinc la intensió de poder mantindre aquesta dinàmica assolida i organitzar-me de millor manera per poder treure hores don sigui i poder practicar, llegir i escriure encara més i millor.

 19. ROSA S1

  04 des. 11
  18:45 #

  Em vaig comprometre a seguir el ritme i lliurar tot a temps, aprendre alguna cosa més i poc a poc aconseguir un millor aprenentatge del català. Crec que he aconseguit seguir el ritme malgrat m’ha faltat una mica de temps donç ha estat un trimestre molt compacte i intens.
  Per al curs proper crec que faré servi un altre tipus d` organització per l`’estudi.

 20. lourdes I1

  04 des. 11
  18:45 #

  Jo crec que he aconseguit gaire bé tot el que en vaig comprometre.Em queda molt per millorar, sobre tot en els aspectes ortogràfics i la meva expressió escrita.

  Lourdes I2

 21. Mercè Martorell I3

  04 des. 11
  18:45 #

  Hola, bona tarda,

  Crec que he assolit les tasques que a principi del trimestre em vaig proposar.
  Fer i entregar els exercicis dins del plaç establert, encara que algún cop ho he fet l’ultim dia.
  Tambè he fet totes les tasques del bloc i dins del termini.
  No he llegit cap llibre però si que he llegit el diaris i vist la TV en català.
  Crec que m’esforçat força i espero aprovar el curs per continuar fent el nivell de Suficiència.
  Estic contenta i això m’agrada molt.
  Una salutació,

  Mercè Martorell I3

 22. Ana S1

  04 des. 11
  18:45 #

  Bona tarda,

  Bé, del meu compromís estic contenta, gaire bé ho he fet tot, menys llegir. És un curs trimestral molt intens, se m’ha fet una mica capa a munt els terminis.
  Però estic contenta amb mi mateixa, l’ortografia i las seves regles estan una mica embossades però amb el temps i una canya…..

  Ana.S1

 23. Pepa Fernández I3

  04 des. 11
  18:45 #

  Bona tarda,

  He revisat el contracte d’aprenentatge i els compromisos que vaig posar al principi d’aquest curs estan fets. He participat al bloc, he consultat els dubtes que he tingut, els exercicis els he enviat en el termini establert i he prioritzat llegir en català. Estic molt satisfeta i contenta d’haver-los complert.
  El que he de millorar és el enviar els exercicis alguns dies abans del termini, així aniria més relaxada, també hauria de millorar en l’escriptura per no tenir faltes d’ortografia.
  De mica en mica s’omple la pica !
  Salutacions

  Pepa Fernández I3

 24. Lupe I1

  04 des. 11
  18:45 #

  Bona tarda,

  He estat intentant trobar el meu contracte i no ho trobo.
  De totes maneres pel que record crec que ho he complert.
  Les coses que he après són moltes, no podria dir una concreta, seria una mica de cada. I les que em queden pendents són moltes, però una important és conjugar bé els verbs. També parlo mes en català.

  Lupe, I1

 25. Esther S3

  04 des. 11
  18:45 #

  Bona tarda,

  Estic més o menys satisfeta. D’una banda l’entrega de les tasques hi ha hagut cops que ha sigut una mica justa, ja que ho he fet a últim moment. Però d’altre banda he repassat i après de les meves correccions, he resolt dubtes amb material que m’han deixat i m’ha sigut molt útil i crec que aconseguit els punts suficients per aprovar el curs.
  En general potser no ha anat tant malament.

  Salut!

  Esther S3

 26. Mónica Fidalgo de Dios

  04 des. 11
  18:45 #

  Del meu contracte he aconseguit:
  – Escoltar la ràdio en català de camí a la feina.
  – Fer les<tasques.
  – Consultar el bloc amb assiduitat.
  He de millorar:
  – Parlar en català en la feina i amb els meus amics.
  Em costa molt parlar en català perque m'assec insegura.

  Mónica Fidalgo I2

 27. M.Carmen S3

  04 des. 11
  18:45 #

  Bona tarda,

  M’he compromès amb uns quants objectius i crec que els he aconseguit.
  He participat en les tasques del bloc i he fet les activitats de síntesis dins del calendari establert.També he repassat els temes i he fet els exercicis dels llibres de consulta. Una altra cosa que he fet és escoltar les notícies de la ràdio i llegit el diaris gairebé cada dia. I finalment, he practicat l’expressió oral llegint en veu alta per millorar la pronunciació.
  Suposo que encara em queda molt per millorar, però crec, que a poc a poc sense adonar-me, continuaré avançant practicant tot el que he après.

  M.Carmen S3

 28. Josep A. Aliaga

  04 des. 11
  18:45 #

  Josep A. Aliaga S1

  He complert amb el meu compromís gairebé totalment.
  He de reconèixer que no he pogut entrar al blog 3 cops a la setmana però sí en estat dues com a mínim.
  Els deures els he fet en els terminis exigits encara que en algun moment m’ha costat.
  Tinc la sort que a la feina parlo cada dia en català i això fa que practiqui i aprengui del que escolto.
  Només necessito més temps lliure i una mica més d’organització i així poder dedicar-me més.

 29. Verónica

  04 des. 11
  18:45 #

  Verónica S2.
  He complert:

  He fet tots els exercicis.
  Soc més prudents a l’hora d’ escriure sense errades ortogràfiques amb l’ajut d’un corrector.

  No he complert:
  Entrar al blog tots el dies de fet sempre he fet les tasques del blog en l’ultim dia.
  No he aconseguit llegir res en català tot i que d’ara en davant ho tindre en compte.

 30. Yvonne

  04 des. 11
  18:45 #

  Yvonne (S1)

  En aquest curs he complert amb:
  Lliurar tots els treballs amb puntualitat.
  Participar activament al bloc.
  Treballar la gramàtica que encara em faltava de nivells més baixos (sempre falta treballar-ho més).
  Contactar amb el tutor en cas de dubte.
  Parlar més català al carrer i per telèfon. Estic contenta perquè a més a més he començat a parlar en català amb gent amb qui no parlava en català abans.

  Llegir almenys un llibre en català (espero acabar-ho durant aquest pont).

 31. Natalia I2

  04 des. 11
  18:45 #

  bona nit,
  em comprometo a:
  -parlar en catala
  -fer les activitats
  -llegir les diaria en catala.
  Vaig assolit fer les activitats en el termino establert, pero crec que he de organitzarme millor.
  He llegit libres en catala i he intentat parlar mes en catala.
  Per aixo estic contenta.

  Salutations

  Natalia

 32. Matilde Ojer Cardiel I3

  05 des. 11
  18:45 #

  Matilde Ojer I 3

  Més o menys he complit amb els objectius:
  He llegit en català i també he vist televisió catalana.
  He parlat una mica més en català quan he tingut la possibilitat de fer-ho.
  Però si que he de reconèixer que encara tinc que ser més perseverant amb l’estudi i de no esgotar els plaços d’entrega fins a l’últim dia.

 33. SILVIA (S2)

  05 des. 11
  18:45 #

  La meva fita era treballar en equip i participar en aquest bloc. L’objectiu assolit ha sigut el de buscar la informació per diferents medis, amb la finalitat d’entendre tots els meus dubtes. I finalment, penso que hauria de millorar en donar més marge alhora d’enviar la unitat. He anat bastant justa per complir el termini establert.

 34. Youre so awesome, man! I cant believe I missed this blog for so long. Its just great stuff all round. Your design, man…too amazing! I cant wait to read what youve got next. I love everything that youre saying and want more, more, MORE! Keep this up, man! Its just too good.

 35. commercial recycling bins

  23 gen. 13
  18:45 #

  I was wondering if you ever considered changing the layout of your blog? Its very well written; I love what youve got to say. But maybe you could a little more in the way of content so people could connect with it better. Youve got an awful lot of text for only having one or two images. Maybe you could space it out better?

 36. kwiecien 22

  23 gen. 13
  18:45 #

  What i do not realize is actually how you’re not really much more well-liked than you might be right now. You’re so intelligent. You realize therefore considerably relating to this subject, made me personally consider it from so many varied angles. Its like women and men aren’t fascinated unless it’s one thing to accomplish with Lady gaga! Your own stuffs excellent. Always maintain it up!

 37. louis vuitton handbags

  23 gen. 13
  18:45 #

 38. buy twitter followers

  24 gen. 13
  18:45 #

  This very blog is without a doubt cool and amusing. I have picked up a bunch of handy advices out of this amazing blog. I’d love to go back again and again. Thanks!


Categories


Històric


diccionaris


material didàctic


organismes


recursos


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes