• Seguim amb la unitat 2?

    http://www.flickr.com/photos/40083594@N04/4544184423Estrenem unitat i estrenem tasques.

    • La tasca que es fa i desfa, la que us entusiasma, la correcció de les errades. N’heu de triar una i mirar de corregir-hi els errors. Els heu de justificar, a la qual cosa us heu acostumat. Podeu guanyar, o perdre, com a màxim 2 punts. Cliqueu aquí.
    • Per enllestir el projecte col·laboratiu, cal que sintetitzeu el comentari en què exposàveu un motiu per llegir. Ens han encarregat una campanya que s’anomena 40 motius per llegir. Així doncs, esperem llegir-lo en 160 caràcters. Cliqueu aquí.
    • Aquesta unitat — pas l’equador del trimestre– se centra en la revisió, tal com ho heu pogut comprovar en la primera tasca. Ara us proposem que valoreu el text que heu escrit. Apliqueu-hi la pauta de revisió i escriviu quin és el vostre pla de millora. Cliqueu aquí.
    • Hem d’experimentar si les xarxes socials poden ser un bon recurs didàctic. Us plantegem que us doneu d’alta d’una, seguint unes instruccions. A partir d’ara tindrà sentit aquesta etiqueta: #distanciagava. Cliqueu aquí.
    • Finalment, heu de comentar com us ha anat aquesta unitat. Cliqueu aquí.

    Teniu  fins al 19 de febrer per resoldre totes les tasques. Recordeu que cal que escrigueu el nom i el curs en cada participació que feu al bloc. És requisit imprescindible per obtenir-ne la puntuació.

  1. Imma Peris

    07 febr. 12
    18:45 #

    Bunyols d’ espinacs

    Senzilla i ràpida

    Ingredients per a 4 persones
    ¼ de l. d’aigua
    50 g de mantega
    ¼ de kg de farina
    4 ous
    ½ kg d’espinacs
    Sal, pebre negre molt i nou moscada

    Preparació
    Rentem mol bé els espinacs els escorrem i els trossegem que per que quedin ven petits, després els posem en una paella amb la mantega fins que quedin ven cuits .
    Agafem una cassola i posem l’aigua, la mantega, la farina, la sal, el pebre i la nou moscada, ho posem al foc i quan comenci a bullir anirem afegint els ous un a un i ho anirem removent contínuament a foc lent, s’ha de fer fins que quedi
    una massa mol suau, a continuació li afegim els espinacs i continuem remenant fins que quedi tot lligat.
    A continuació posarem en una paella bastant oli i quan estigui calent anirem tirant amb una cullera poc a poc la massa i quan estiguen ven fregits els bunyols els posarem en una safata amb paper absorbent per treure-li l’oli sobrant.
    Bon profit espero que os agradi.

    Imma Peris S2


Categories


Històric


diccionaris


material didàctic


organismes


recursos


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes