• Perdoni, però puc opinar?

    http://www.flickr.com/photos/85473033@N00/438246229

    A hores d’ara no sé si haurem provocat debat a la xarxa social. De totes maneres, a partir de la resposta de la vostra pregunta, o bé de la d’un altre company, (cliqueu aquí)  heu de preparar una intervenció oral.  Imagineu-vos que el debat s’organitza des d’un espai radiofònic. Hi truqueu per opinar sobre la resposta que us ha deixat l’expert.

    • Què heu de tenir en compte a l’hora de fer la intervenció? Aquest full de ruta us pot ajudar. Ara bé, recordeu que correspon a la tasca del trimestre passat. Com l’adaptareu per preparar aquesta tasca?

    • Recordeu que m’heu d’enviar el fitxer mp3.  En cas que no tingueu l’ordinador preparat, podeu concertar tutoria per venir a fer la gravació.

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.


Categories


Històric


diccionaris


material didàctic


organismes


recursos


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes