1. Maria F Martinez

  24 febr. 13
  18:45 #

  He escoltat a Natalia. La lectura és conforme amb el text, encara que hi ha alguns errors en pronunciació i mancada fluïdesa en la lectura. D’altra banda i a causa que tinc igual nivell oral, vaig entendre perfectament l’enregistrament.

 2. Jose Antonio Rosales

  03 març 13
  18:45 #

  He escoltat la intervenció oral de la M. Jose.
  D’acord al meu criteri la Maria ha assolit totalment el seu objectiu ja que demostra fluïdesa en la lectura, m’agrada el seu ritme i te un vocabulari ample, penso també que acompleixe el propòsit comunicatiu.
  Dit això Maria Jose, et felicito.
  Jose Antonio S2

 3. Jose Antonio Rosales

  03 març 13
  18:45 #

  Vaig escoltar a la Maria i penso que va assolit el seu propòsit comunicatiu.El ritme de la seva intervenció va ser fluid.La informació és adequada i vaig entendre el seu vocabulari, per aixó la meva valoració és ASSOLIT.

  OdalisS2

 4. Susann Gotthardt

  03 març 13
  18:45 #

  Com que l’exposició de la Natalia ja està avaluada, he escoltat l’exposició de l’Odalis.

  Per a mi està fet molt bé. Està prou assolit.
  La exposició té un bon ritme i és fluid.
  Odalis parla amb tranquil•litat, molt clar i està molt segur a la pronunciació.

  M’ha agradat la seva exposició i després de escoltar aquest itinerari tinc ganes de anar-hi.

  Susann S3

 5. M. José Rodríguez S2

  05 març 13
  18:45 #

  He valorat a la Mari Fe.

  Sota el meu punt de vista li donaria 1,75 punts ja que acompleix el propòsit comunicatiu, el ritme és fluid però fa alguna pausa i se li escapen algunes pronunciacions. Penso que la informació que dóna és adequada, extensa i prou estructurada, que demostra bons recursos i el seu control gramatical és prou bo.

 6. Crista Traistaru

  05 març 13
  18:45 #

  He escoltat la intervenció oral de la Susann i m’ha agradat molt.
  Crec que compleix amb tots els requisits; la informació és adequada i ben estructurada. Té un control gramatical prou bo.
  La meva valoració és ASSOLIT.

  Crista T – S2

 7. Milena Novas

  06 març 13
  18:45 #

  Milena Novas

  He tingut el plaer de escoltar la Crista, que es de Transilvània. M’ha semblat que la seva intervenció està molt bé, molt ben estructurada i fins i tot m’han entrat ganes de conèixer una mica mes de Romania.

  Crec que la Crista acompleixes el propòsit comunicatiu, encara que el ritme NO sigui del tot fluid.
  La informació és super adequada, demostre un bon repertori de recursos i un control gramatical prou bo.

  La valoració, segons el meu veure, es ASSOLIT.

 8. MARIA B

  08 març 13
  18:45 #

  Jo valoro la intervenció del José Antonio. Crec que ho ha fet molt bé. La conversa compleix tots els requisits: introdueix el problema i el desenvolupa amb un bon ritme, fluid i amb un lèxic apropiat. Parla amb molta tranquil·litat, el to és bo i la conversa és fàcil d’entendre. A més, a nivell gramatical no trobo cap errors. A nivell fonètic hi ha alguns errors, però crec que és normal perquè tots tenim l’accent de la nostra llengua materna. I això, crec que és bonic! En resum, ASSOLIT!

  MARIA (S2)

 9. Odalis Varela Perez

  09 març 13
  18:45 #

  Vaig escoltar a la Maria i penso que va assolit el seu propòsit comunicatiu.El ritme de la seva intervenció va ser fluid.La informació és adequada i vaig entendre el seu vocabulari, per aixó la meva valoració és ASSOLIT.

  OdalisS2

 10. natalia

  10 març 13
  18:45 #

  Vaig escoltar a Jose Antonio, penso que ha assolit el proposit comunicatiu. El ritme es fluid, ara be hi ha alguns errors de pronunciació, jo el vaig entendre perfectament per aixó penso que la valoració es assolit.

  Natalia S3


Categories


Històric


diccionaris


material didàctic


organismes


recursos


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes