• L’últim projecte

  De Robert Couse-Baker, extreta d’ http://www.flickr.com/photos/29233640@N07/6778472965

  En el segon trimestre, ens vam proposar de fer una volta al món en menys de quaranta hores. Ara havíeu suggerit viatjar per conèixer la cultura catalana.  Aprofiem la idea per analitzar la identitat catalana des de diferents punts de vista: el polític, l’econòmic i el cultural.

  Aquest blog va iniciar la singladura participant en una investigació a càrrec de la Comissió d’Observació de Qualitat Laboral. El clourem treballant en una agència de comunicació,  Ensdocumentem. Teniu tres propostes sobre la taula. Aquests projectes us permetrien superar el mal moment que passeu i us ajudarien a consolidar-vos dins del vostre sector. Cal tirar-los endavant tots tres alhora. Per tant, haureu de triar una de les propostes per dur-la a terme amb un company.

  1. Arran de les repercussions del documental (vegeu-ne l’entrevista, clicant l’enllaç),  encarreguen a Paul Mason un altre sobre el moviment independista català. L’equip de la televisió britànica ha contactat amb vosaltres perquè els documenteu.
  2. Responsables de l’euroregió de l’Arc del Mediterrani (EURAM) us han demanat un vídeo per captar  grups d’inversors. Si voleu saber més d’ aquest organisme, cliqueu l’enllaç´.
  3. L’Institut Ramon Llull  vol organitzar una exposició itinerant per Europa, aprofitant la commemoració del  VIII centenari de la batalla de Muret. Us encarreguen un vídeo sobre el llegat cultural del Països Catalans.

   

  Què fareu en aquesta primera unitat?

  • Deixeu un comentari indicant quina proposta voleu assumir. Expliqueu-ne el motiu. Cliqueu aquí.
  • Escriviu un article d’opinió. Cliqueu aquí.
  • Comencem el projecte: ens n’informem. Cliqueu aquí.
  • Valoreu com us ha anat la unitat 1. Cliqueu aquí.

  El termini és fins al 28 d’abril.

  Sort! Estic segur que sabreu resoldre satisfactòriament les diferents activitats.

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.


Categories


Històric


diccionaris


material didàctic


organismes


recursos


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes