1. MARIA B

  13 maig 13
  18:45 #

  En aquesta unitat no m’ha anat malament … Amb el lèxic, encara m’equivoco molt amb les expressions que difereixen del castellà. M’imagino que és una qüestió de temps … Però, estic contenta perquè no tinc gaire errors ortogràfics i crec que es deu a que llegeixo bastants textos en català i tinc memòria fotogràfica. No conec totes les regles ortogràfiques, però hi ha paraules que em “semblen” rares si les escric amb altres lletres. Llevat de les excepcions, és clar (i en català, n’hi ha moltes!).

  MARIA B (S3)

 2. Jose Antonio

  14 maig 13
  18:45 #

  Aquesta unitat ha sigut curta però m’agrada’t. Crec que la meva ortografia es millor ara, que com era abans, també em resulta una mica mes fàcil la redacció d’un article.
  D’altra banda he pogut apreciar que encara em costa parlar i estic molt conscient de que haig de resoldre aquest problema mes d’hora que tarda.
  Jose Antonio S3

 3. Crista Traistaru

  15 maig 13
  18:45 #

  Aquesta unitat ha estat força curta però molt interessant.
  La part de síntesi m’agrado molt i no he tingut cap tipus de problemes en solucionar els exercicis.
  Pel que tracta el blog, em cost una mica la presentació perquè vaig tenir molta feina a trobar les informacions necessàries. Crec que ha estat una bona unitat i espero millorar mes el meu català.

  Crista T – S3

 4. Crista Traistaru

  18 maig 13
  18:45 #

  Pel que tracta el blog, em costa….

  Crista T – S3

 5. Odalis Varela Perez

  18 maig 13
  18:45 #

  Aquesta unitat m’ha sigut més entretinguda que la anterior. Els exercicis m’han resultat interesants perque hi havien coses que ja no recordava, aixi com reconec que en l’ortografia he anat força bé.
  Crec que també he millorat una mica la meva expressió oral amb els meus companyes.
  Encara que al principi no vaig entendre molt bé aquest blog i com seria el guió, finalment ho he assolit i estic contenta.

  Odalis S3

 6. Milena Novas

  20 maig 13
  18:45 #

  Milena Novas – S3

  En aquesta unitat he estat molt més segura. He canviat la manera de afrontar-me als exercicis, estudiant primer la temàtica i després fent l’exercici. Ja era hora! Que falta poc per acabar.

  L’exercici del bloc en grup em va espantar bastant en un principi, ja que veia molt complicat treballar en grup amb aquestes distancies. Però crec que ens ha sortit força bé i m’he sorprès a mi mateixa.


Categories


Històric


diccionaris


material didàctic


organismes


recursos


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes