• Què en penseu, com a lectors?

  De marfis75, extreta d’ http://www.flickr.com/photos/45409431@N00/5133151128

  Escriviu un comentari apuntant què us ha agradat i què cal millorar de l’article  d’un company de  la unitat 1. L’ordre és aquest: Milena, has de valorar  la Maria B; María, la Crista; Crista, la Natalia; Natalia, la M. José; M. José, l’Odalis; Odalis, el Jose Antonio; i Jose Antonio, la Milena.

  Obtindreu 2 punts si el comentari és adequat o 1 punt si només en destaqueu un dels aspectes. El termini és el 19 de maig.

 1. Milena Novas

  08 maig 13
  18:45 #

  Milena Novas – S3

  L’article de la Maria B. te coherència; i un títol, lo que es d’agrair ja que gaire bé ningú s’ha recordat d’ell tracta’n-se d’un article. Però malgrat això l’última part de text es una mica confús. Crec que això pugui estar donat per l’excés d’informació que es vol dunar.

  Entec que el tema a tractar conté molts punts a tindre en consideració, però tractats de manera més generals, o inclús explicats en diferents paràgrafs, agüessin aclarit les avantatges de l’anomenada Euroregió de l’Arc Mediterrani (EURAM).

  El vocabulari es força variat i aclaridor. He trobat una que altre falta d’ortografia. Però en general m’agrada molt l’article i com s’ha transmès la informació.

 2. Odalis Varela

  11 maig 13
  18:45 #

  L’article del Jose Antonio es força coherent i s’entén de manera perfecta. Va començar amb una petita introducció parlant en general per desprès introduir la seva opinió concretament i va terminar fent un resumen de aillò que volia dir.
  El seu vocabulari és variat o sigui que no repeteix les paraules continuament, les divisions de idees en paràgrafs son correctes.
  He de dir finalment que l’article ha estat interesant i sobretot l’ultima frase que diu – “que el suport dels ciutadans i ciutadanes de Catalunya es indispensable per dur a terme de una manera exitosa aquest noble empenyo”- amb la qual estic totalment d’acord.

  Odalis S3

 3. Jose Antonio

  11 maig 13
  18:45 #

  Realment em va agradar molt l’article que va escriure la Milena i soc de l’opinió que va aconseguir el seu objectiu comunicatiu. Utilitza un vocabulari variat i coherent amb una correcta fluïdesa.
  També penso que l’estructura es correcta ja que es pot identificar les diferents parts de l’escrit de manera clara.
  Penso que farem un bon equip per la tasca final d’aquesta unitat.
  Jose Antonio S3

 4. MARIA B

  13 maig 13
  18:45 #

  A mi m’agrada l’article que la Crista va escriure sobre la cultura catalana. El text s’entén bé, conté un lèxic apropiat i no es repeteixen idees. És un text fàcil de llegir, molt ràpid. A més, en l’article s’enumeren moltes idees per desenvolupar el projecte sense aprofundir massa en elles perquè no es faci pesat.

  L’únic petit comentari que puc fer és respecte a l’estructura. Crec que quedaria millor si tingués quatre paràgrafs pel següent ordre: introducció general, llengua- literatura (escriptors), art (Gaudí) i altres com la gastronomia.

  MARIA B (S3)

 5. Crista Traistaru

  15 maig 13
  18:45 #

  Em va agradar molt l’article de la Natàlia. Està ben estructurat i és molt coherent.
  Té introducion i les explicacions sobre els Països Catalans són clares.
  El vocabulari que la Natàlia fa servir és clar i variat, no es repeteix en la seva presentació i això fa que el lector presti atenció al seu article.
  La Natàlia tanca la seva presentació amb una opinió personal sobre l’aportació cultural dels Països Catalans en el món.
  Crec que és un bon article i que anem a formar juntament amb la Odalis un bon equip, per al projecte final.

  Crista T – S3

 6. Natalia Garcai

  19 maig 13
  18:45 #

  A mi m’agrada el article que va escriure la Mª Jose. Crec que es coherent i está estructurat de forma adecuada.
  El text és clar, coherent i crec que cumpleix amb el seu objectiu. La Maria Jose expresa la seva opinió de forma clara i amb un lexic adaptat al tema i al interlocuto.

  Solament, troba a faltar un titol.

  Natalia Garcia S3


Categories


Històric


diccionaris


material didàctic


organismes


recursos


Darrers comentaris


Núvol d’etiquetes