• Diari de bitàcola: 14/10/2011

  En primer lloc vam repassar els exercicis 13 i 14 de les pàgines 18 i 19 respectivament.

  A continuació vam repassar el dictat per si havia algun dubte.

  Després vam corregir l’exercici de fonètica 1.

  Dins de l’apartat de fonètica de frase i dels fenòmens de contacte vam tractar:

  • a) L’ensordiment i la sonorització (pàg. 266-277)
  • b) Els al·lòfons (pàg. 270)

  Per practicar vam fer l’exercici 10 de la pàgina 272 i hem de fer, a casa, el 8 i 9 de la pàgina 271.

  Camviem de tema i mirem a la pàgina 20 el Substantiu: gènere i nombre

  Fem un cop d’ull a alguns del adjectius apareguts el darrer curs a l’examen final com : tripartit, vacu i innocu i el Jaume, que no deu recordar que són les Festes de Tardor, a Sant Feliu, ens posa tot aquest regitzell d’exercicis per fer: 15 – 16 – 17 -18 — 20 i 21 de les pàgines 25, 26 i 27.

  Carme Albertí

 1. Jaume Marfany

  18 Oct 11
  16:06 #

  Sí que me’n recordava…. però com jo sóc d’Esplugues….

 2. Carme Albertí García

  18 Oct 11
  16:51 #

  Ja ho sé, ja, però podries solidaritzar-te, no? Ai!, no que no ets baixllobregatí sinó barceloní….

 3. Mª Carmen Bautista

  21 Oct 11
  23:23 #

  Bona nit a tothom!
  Aquesta setmana m’he adonat que dec ser una de les poques persones que fem aquest curs que encara no s’ha presentat a través del bloc; per això mateix no voldria perdre l’oportunitat de fer-ho aquesta nit. De fet, ja m’heu vist a classe.
  Em dic Mª Carmen Bautista i he viscut a Sant Feliu de Llobregat des que vaig néixer. Fa molts anys em vaig llicenciar en Odontologia, tot i que abans d’acabar els meus estudis ja sabia que no m’hi dedicaria. Com que era conscient que m’havia equivocat greument en la meva elecció i necessitava treballar, vaig decidir opositar a l’espera de trobar el meu camí a la vida. Encara que segueixo buscant-lo, actualment treballo a l’oficina d’estrangeria de la Unitat de Documentació de la Comissaria de Policia Nacional de Cornellà de Llobregat. De moment, estic molt satisfeta amb la tasca que hi desenvolupo i em sento realitzada professionalment.
  D’altra banda, sempre m’ha agradat estudiar idiomes i, com que el català, que és la meva segona llengua, no podia ser menys, fa uns mesos vaig pensar que havia de perfeccionar-me en el coneixement d’aquesta llengua i vaig prendre la determinació de fer el curs de nivell D. Estic molt contenta d’haver-m’hi apuntat i desitjo que tots aprenguem moltíssimes coses noves.
  Jaume i companys, fins a la propera setmana! Que passeu un bon cap de setmana!

 4. Susana

  28 Mar 12
  16:36 #

  Enhorabona per aquesta eina de treball col·laboratiu…Estic estudiant català per lliure i trobar la vostra web ha sigut un gran impuls per a continuar. Disculpeu les meves faltes d’ortografia! Molts ànims a tots!

 5. jmarfany

  28 Mar 12
  18:29 #

  Gràcies pels teus comentaris… Des d’aquí t’animem a continuar amb l’aprenentatge del català. Per cert… no tens cap falta!

  Bona feina!

 6. Carina

  14 May 12
  13:58 #

  Estic estudiant per lliure el nivell D de català i m’examinaré el proper 2 de juny.
  Com que aquest dissabte vau fer l’examen pel consorci m’agradaria si em puguéssiu fer 5 cèntims de l’examen. Moltes gràcies per tot i gràcies per compartir aquesta pàgina web. Ha sigut una gran ajuda!!

 7. Jaume Marfany

  17 May 12
  14:07 #

  Carina,

  Encara no hem fet cap examen… No el tenim fins al 15 de juny… Pots mirar la informació i prova de mostra de l’examen del 2 de juny aquí: http://blogs.cpnl.cat/divendresalvespre/category/prova-nivell-d-lliure/

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • Charo Pérez: Doncs, sí, ha passat ràpid el temps. Estic contenta perquè he après molt durant el curs i perquè ha...
 • José Luis Pérez: Igualment, ha estat tot un plaer poder assistir a les teves classes. He après molt i em considero...
 • Susana: Moltes gràcies!!
 • Jaume Marfany: Carina, Encara no hem fet cap examen… No el tenim fins al 15 de juny… Pots mirar la...
 • Carina: Estic estudiant per lliure el nivell D de català i m’examinaré el proper 2 de juny. Com que aquest...

Núvol d'etiquetes

Avaluació solucions