• Diari de bitàcola 9/12/2011

  Una vegada més aquest divendres vam començar la classe corregint els deures de la pàg. 160 a la 161 i l’exercici de transcripció fonètica de la pàgina 153, exercici 12. 

  Acabades les correccions  el Jaume  ens va explicar irregularitats dels verb dar i els de la 1r, 2n i 3r conjugació de les pàgines 157 a la 159.

  Després ens va entregar un full d’exercicis per seguir practicant sobre els relatius, les seves formes i funcions, que trobareu per consultar en les pàgines  111 a la 115 del llibre. En acabar les correccions  hem fet els 10 minuts de descans.

  Passats els 10 minuts de descans en Josep Mª Cañadell ens va fer l’exposició verbal i ens va parlar d’un tema prou interessant que ell mateix fa servir a la feina per organitzar reunions o tasques de treball. Fins i tot ho fan servir els seus fills per organitzar de manera més eficaç els seus estudis. S’anomena MAPES MENTALS.  

  Vam repassar també l’accentuació de la pàg. 188 a la 194.  Tal com ho va plantejar el Jaume no és tan complicat com sembla, però ja ens ho trobarem en la pràctica.

  Per acabar la classe el Jaume ens va posar deures per al proper divendres sobre l’accentuació pàgines de 194 a 196, exercicis del 6 al 12.

  Fins al proper divendres!

  ROSA Mª FERNÁNDEZ

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • Charo Pérez: Doncs, sí, ha passat ràpid el temps. Estic contenta perquè he après molt durant el curs i perquè ha...
 • José Luis Pérez: Igualment, ha estat tot un plaer poder assistir a les teves classes. He après molt i em considero...
 • Susana: Moltes gràcies!!
 • Jaume Marfany: Carina, Encara no hem fet cap examen… No el tenim fins al 15 de juny… Pots mirar la...
 • Carina: Estic estudiant per lliure el nivell D de català i m’examinaré el proper 2 de juny. Com que aquest...

Núvol d'etiquetes

Avaluació solucions