• Diari de bitàcola 10/02/2012

  Avui no hi havia deures i no ha sorgit cap dubte, així que hem començat la classe parlant de la derivació. Entre el resum que ens ha ensenyat el Jaume i la pàgina 169 del llibre, ens n’hem fet una idea.  Tot seguit hem practicat el tema amb un exercici, tot aprofitant la ocasió per inventar-nos paraules noves! A casa haurem de fer els exercicis del 32 al 38 de la pàgina següent.

  Avui farem el descans més aviat i després de l’exposició oral, per poder fer la prova, que la començarem cap a les 20h. Com l’altra vegada, qui acabi podrà anar marxant.

  Aprofitem la poca estona que tenim de classe avui per mirar una mica d’ortografia abans de l’exposició de l’Ester. Ens mirem la pàgina 308 del llibre. A casa farem de l’exercici 6 al 14 de la pàgina 313. Per últim, fem l’exercici 5 i així, alhora, practiquem la fonètica.

  En Jaume ens comenta que volen reestructurar el programa del nivell D i canviar el mètode de prova ja que és el mateix des de fa 30 anys. Per això volen comptar amb nosaltres per fer una prova pilot. Seria una tarda de divendres del mes de maig a la Pompeu Fabra. Com a màxim podem confirmar l’assistència fins divendres 17.

  L’Ester Palomer ens captiva amb la seva exposició sobre una obra de la Sala Petita del TNC “els baixos fons”, em sembla que a tots ens han agafat ganes d’anar-la a veure.

  Seguidament, fem un petit descans, i comencem l’examen.

  Paula Pujol

Encara no hi ha cap comentari. Sigues el primer a enviar-ne un utilitzant el formulari!

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • Charo Pérez: Doncs, sí, ha passat ràpid el temps. Estic contenta perquè he après molt durant el curs i perquè ha...
 • José Luis Pérez: Igualment, ha estat tot un plaer poder assistir a les teves classes. He après molt i em considero...
 • Susana: Moltes gràcies!!
 • Jaume Marfany: Carina, Encara no hem fet cap examen… No el tenim fins al 15 de juny… Pots mirar la...
 • Carina: Estic estudiant per lliure el nivell D de català i m’examinaré el proper 2 de juny. Com que aquest...

Núvol d'etiquetes

Avaluació solucions