• Diari de bitàcola 22/02/2013

  Avui hem començat la classe corregint els exercicis de la setmana (vocabulari i promons febles) i aclarint els possibles dubtes. 

  A continuació, en Jaume ens ha donat els exàmens per repassar-los tots junts i veure els errors més comuns de fonètica, gènere i número del nom i l’adjectiu, relatius, pronoms febles, vocabulari i verbs. 

  Després, hem fet un petit descans i tot seguit l’ Inma ens ha fet la seva exposició oral. Ens ha parlat sobre la UOC (Universitat Oberta de Catalunya),  entitat que facilita l’accés als estudis universitaris mitjançant les noves tecnologies, amb flexibilitat horària, material didàctic, ajuda docent, assessorament i campus virtual; per tal que les persones puguin formar-se al llarg de la seva vida.  Per concloure, ens dóna l’adreça Web (www.uoc.edu) per si algú s’anima.  La propera setmana farà l’exposició la Cristina Fernàndez. 

  En acabat, en Jaume ens ha donat més exercicis de pronoms febles. Hem fet de l’1 al 17, i la resta els hem d’acabar a casa. A més a més, en Jaume ens ha dit que penjarà alguna coseta més al bloc (algun text i exercicis per repassar matèria). 

  Bona setmana i bona feina a tothom!!

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • Pablo: Hola a tots/es, Ha estat un plaer i n’he après molt. Independentment del títol m’gha agradat fer...
 • Puri: Jaume estic intentant enviar-te un correu electrònic i em dóna error tota l’estona. Avui m’ha donat...
 • jmarfany: Susana, Avui mateix penjo un “mètode” que potser et podrà ajudar. Sort i bona feina! Jaume...
 • Susana: Hola a tots, estic “barallant-me” amb els pronoms febles i no sé com fer els exercicis per tenir...
 • Pablo: Hola companys, Com el Nadal ja ha passat, us desitjo una bona entrada d’any a tots i totes… inclòs...

Núvol d'etiquetes