• Com em sento?

  Tens un bloc a Internet en què habitualment escrius què et passa o com et sents, descrius el teu estat d’ànim… Escriu l’entrada d’avui segons una de les imatges que apareixen a la tasca final de la pàgina 26 del llibre de text, o bé, descriu el teu estat real actual. (Escriure com a mínim 40 paraules).

 1. Carmen Lopez

  19 Oct 10
  13:24 #

  Avui dia 19 ,estic contenta he estat pensant en totes les coses que m’han passat aquests últims dies, i ara faré una mica de comentari.
  El dissabte em vaig llevar molt aviat amb la meva família, i vaig anar a un poble de Girona , on viu la meva mare sola perquè el meu pare fa pocs dies va morir. Les meves filles amb el seu pare van decidí anar a buscar bolets i en van trobar molts . i ho van passar be amb el fred que feia i tot va ser un cap de setmana complet.
  I avui dimarts els he agafat i he fet un preparat de rovellons amb vedella per dinar.

 2. Dolores

  19 Oct 10
  20:01 #

  Estic una mica desil-lusionada perquè fa temps que estic buscant feina i no trobo res, a totes les feines es presenta molta gent. És la primera vagada en molts anys que no treballo,i aixo no m´agrada gens, perquè jo soc una dona molt activa i em sento be treballant.

 3. Carme Villalba

  19 Oct 10
  20:03 #

  En primer lloc, he de dir que en general em sento bé. En aquests moments estic bastant estressada a la feina perque dues companyes meves estan de baixa i aleshores tinc molta més feina, més trucades, més incidències i més de tot, en definitiva molt d´estrès.
  Intento prendre-m´ho amb calma perque del contrari puc acabar molt perjudicada i em sortiría una granellada.
  Així que vaig a català i deconecto una mica de tot i a sobre espero aprendre cossetes.

 4. Luci Romero

  19 Oct 10
  20:03 #

  Aquets ultims dies he sentit molta angoixa. Tinc moltes coses en la meva vida que no funcionen gaire be, i he de posar posar ordre ja mateix.
  A la feina hi ha força activitat, els dies son com un terratremolt. Els meus caps son persones a les que els agrada parlar força fort i a mi no m´agrada aixo. El meu cotxe es va a espatllar, he gastat molt diners i encara no está llest. Ja comença el fred, i aixo em posa trista, aixi que no sé molt be qué faré amb la meva vida. Em sento molt cansada, necessito descansar i per las nit,no puc conciliar el son… algú pot donar-me alguna idea per sortir d’ aquet estat de ánim? jejejeje

 5. Carmen Carretero

  19 Oct 10
  20:06 #

  Avuí m´he sentit malament veient les notícies.
  M´ha impactat molt adonar-me de que per moltes campanyes que facin en televisió per concienciar a la gent de que tenim que ser prudents a la carretera, hi ha moltes persones que no ho son i que posen en perill la seva vida i la de tothom, per tant cada dia hi ha accidents greus.
  Per altra part crec que no caldria fer aquestes campanyes i que les persones hauriem de ser més responsables.

 6. Marga García

  19 Oct 10
  20:06 #

  Hola amics, aquí estic un altre dia per compartir amb vosaltres una mica de la meva vida. Avuí he pogut passar una tarda molt relaxada i gratificant amb una antiga amiga. Feia molt de temps que no ens veiem i hem parlat del que ha sigut per nosaltres tots aquests anys sense veure’ns. Hem rigut molt recordant la nostra infantesa.

 7. Ginés

  19 Oct 10
  20:07 #

  Hola, soc el Ginés i tractaré d´explicar-vos el meu estat d´ànim.
  Bé per a començar he de dir que avuí no es un bon dia doncs aquest matí he vist en la web del ajuntament de Sta Perpètua, que no he aprobat l`examen de la prova de pràctiques que vaig fer el passat dia 7 d`octubre, per a la borsa de treball com a conserge, i estic molt desanimat i frustat.
  Espero que a vosaltres us hagi anat millor i que tingueu una bona história que contar.

 8. Abdoul Khadre Cisse

  19 Oct 10
  20:09 #

  Avui es la primera vegada que escric en aquest bloc. Sóc l´Abdoul i estic fent classes de preparació de proves per l’ accés a formació de grau superior. Veig que no va a ser fàcil d’escriure diàriament, perquè no tinc gaire temps. M’agradaria escriure-hi sempre que pugui. Fa moltes anys que vaig deixar els estudis i a hores d’ara tinc moltes ganes de fer-ho. Tal vegada és difícil però no és impossible, com es diu “ quan un té voluntat i ganes pot arribar al cim”.
  A vegades m’avorreixo, per relaxar-me escolto la música. Cada setmana vaig com mínim tres cops al gimnàs i de tant en tant practico l’esport a l’aire lliure.
  Espero seguir contant coses al futur.
  Fins aviat.

 9. BRIGIDA

  19 Oct 10
  20:10 #

  Avui dia 19, estic contenta, he vist a la meva amiga que estava malalta, i es trovaba molt be, hem anat a dinar totes dues juntes i hem parlat de moltes coses del passat. Ara que es troba millor ens trobarem mes sovint.

 10. Rafa

  19 Oct 10
  20:11 #

  Avui ha sigut un bon dia. A primera hora del matí, quan anava a agafar l´autobús m´he trobat amb un gos que semblava que s´havía perdut. El pobre gos estava molt nerviòs i bordava a tothom que intentava acostar-se-li per a ajudar-lo. Finalment, després de dues hores i mitjá, ha aparegut el seu amo. El gos s´ha posat molt content i ambdós s´han anat. Tot ha acabat bé. Tot i que he arrivat tard al treball m´he sentit bastant bé.

 11. Luci Romero

  19 Oct 10
  20:13 #

  si busques una ma que t’ajudi… la trobarás al final de la teva ma…

 12. JESUS

  19 Oct 10
  20:16 #

  Avui, dia 19, em sento cansat, ja que m´he llevat molt d´hora, concretament a les 5 de la matinada, per anar a treballar. I he plegat a les 2 de la tarda, he menjat, i he intentat dormir una mica i no he pogut, o sigui que, estic una mica cansat i emprenyat. Després he sortit al carrer, a comprar un regal a la meva germana, ja que es el seu aniversari el proper dia 23 d´octubre i ara em sento una mica millor.

 13. Santiago Marqués Lozano

  19 Oct 10
  20:17 #

  Avui m’he sentit molt millor que ahir. Aquesta matinada m’he llevat del llit ple d’energia. He encès la ràdio i he escoltat la meva cançò preferida. Desprès m’ha trucat al movil un antic amic de l’universitat per dir-me una bona notícia: “has superat les proves d’acces per fer un curs de postgrau”. Li he agrait molt que m’hagués trucat. Un altre dia anirem a celebrar-ho!

 14. TOÑI AMARO

  19 Oct 10
  20:18 #

  Hola ,bon dia. Aquest mati anava pel carrer a portar els nens a l’escola , darrera d’un home que portava a la seva dona, malalta, amb cadira de rodes.De sobte s’ha entrebancat amb una pedra, molt rapidament s’ha posat davant de la cadira per veure si la seva dona estava be, l’ha mirat , li ha passat la seva ma per la cara i li ha fet un peto. Aquest gest m’ha emocionat molt i durant al dia no deixo de pensar en aixó.

 15. PAQUI GONZALEZ

  19 Oct 10
  20:19 #

  Avui m´he sentit,durant tot el día, amb una barreja d´estats d´ànims però sobretot m´he sentit trista quan he escoltat les noticies de la matinada. Em sembla que el món s´ha tornat boig i a la mateixa estona més lúcid que mai per totes aquestes manifestacions del poble expresant la seva reacció i opinions a les mesures adoptades per part dels goberns per a poder combatre la crisis económica,com per exemple, les noves lleis dels treballadors i dels pensionistes. Jo no soc una experta en economia,evidentment,però penso que tot això que està passant és més una questió de canvis socials i de mentalitat que d´una qüestió de reforma,exclusivament económica i financiera.
  Crisis significa canvis i penso que s´ha de fer a nivell individual en primer lloc i no tan sól a nivell polític-social. Reconeixo que amb tot això em sento trista per la desesperança que tenen moltes de les persones de tots el païssos però espero que aviat es trobin les solucions més adeqüades per a suavitzar allò que és inevitable i que tenim que passar.

 16. pascual de haro calvo

  19 Oct 10
  20:21 #

  Avui m`he sentit impotent i frustrat al veure la imatge de la fotografia del barri de casetes amb molta pobresa. i per l`altre costat una urbanització de cases amb tots els serveis. Aquesta fotografia ens reflexa les indiferencies que hi ha en el món en el que vivim.

 17. Sara

  19 Oct 10
  20:26 #

  En general , per una banda em sento bé i estic contenta perquè tinc feina, ja que tal i com estan les coses això és una gran sort. D’ altra banda estic una mica amoinada perquè la meva parella no en té i no troba, com suposso que li pasa amb molta gent.
  A veure si Zapatero fà alguna cosa per millorar aquesta situacció. ¡Qué pasa d’ il-lusions també es viu!

 18. Paqui Fijo

  20 Oct 10
  12:10 #

  Aquestes setmanes estic molt saturada i una mica amoïnada,perquè no arribo a tot com a mi m’agradaria, amb una mica més de temps. També penso de vegades que estic fent moltes coses i em pregunto ¿Si estic fent-ho bé, si no hauria de deixar alguna cosa?.
  Espero arribar a tot i sortir una mica més forta.
  Gracies.

 19. Elena Canet

  21 Oct 10
  13:59 #

  Estic molt cansada, avui no he passat bona nit; Em fa mal tot, ja fa temps que dormo malament.
  Durant el día no em fa mal l’esquena, peró a la nit no se com posar-me al llit, no puc dormir i m’aixeco molt adolorida.
  Crec que hauré de demanar-li als reis un matalas nou aquest any.

 20. carmen lopez

  21 Oct 10
  16:03 #

  aixo del matalas es una bona solució

 21. Ana Villasclaras

  21 Oct 10
  18:04 #

  Avui m’he sentit malament; tornen els dolors de cap i cervicals. He pres una medicació i he dormit a casa una mica. Desprès, he sortit a donar una volta per estirar les cames i relaxar-me.
  Els dies corren massa de pressa, la tarda passa molt ràpida. No he fet res i de cop ja es de nit, sembla que visc per treballar.

 22. MIRIAM CORTES DIEGO

  23 Oct 10
  15:10 #

  Avui em sento bastant trista ja que aquesta setmana ha fet un any que va morir un amic i en aixercar-me aquest matí m’ha vingunt al cap tot el que vam pasar fa un any. Estic angoixada per la meva amiga Estrella i els seus fills. Aquest matí li he enviat un missatge d’ánim i afecte. Aquesta tarda aniré a veure-la i estic angoixada i nerviosa, ja que no se com reaccionará i si tindré la força suficient per donar-li tot el suport que ella necessita en aquests moments. Avui és un d’aquests díes emocionalment difícils.

 23. manoil rodriguez martin

  23 Oct 10
  15:28 #

  Avui em sento amb ganes de virure.I procurant que la gent que m’embolta estigui a gust al meu costat. Per aixo primer he de estar bé amb mi mateixa, crec que el pensament positiu es molt important , ja que en aquest moment fa falta ser molt optimista.

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • anonim: Moltes gràcies era per un treball i he tret un 10 moltes gracies aquest bloc es el millor merci .
 • MIRIAM CORTES DIEGO: Hey!!!!!!! que la gent de ara no aprofita el bloc que va fer el Jordi!!!!! Aprofiteu-lo ya que...
 • Antònia Mateu: Moltes felicitats pel bloc, Jordi!
 • Montse: Quines fotos més maques!
 • Santiago: EL CONTE DE LA BESÀVIA Fa un grapat d’anys, tal vegada cent o més, que va succeir el que ara us...

Núvol d'etiquetes