RSS

Consorci per a la Normalització Lingüística

 • Els wiki, ensenyament interactiu i col·laboratiu.

  Primer de tot, just només per encetar el tema dels usos educatius dels wiki, una petita introducció, molt gràfica, per entendre com funcionen i quines utilitats poden tenir:

  Com podem fer servir els wikis, llocs web de construcció col·laborativa, per treure’n tot el profit educatiu i fer que la nostra classe sigui més interactiva?

  Dins l’àmbit educatiu ens ofereix diverses possibilitats: des de crear una narració col·lectiva, fer una revista, un treball col·lectiu, crear una “enciclopèdia “ de classe, repassar de cara als exàmens, compartir apunts, a convocar concursos de correcció d’errors, confecció de llistes de vocabulari o debats.

  Els wikis són creats conjuntament entre docents i alumnes, i afavoreixen la interacció,  la participació, la col·laboració i la creativitat. Una manera de treballar conjuntament més enllà de l’aula.

  Per agafar idees, trobem una proposta de 50 usos dels wikis en educació al bloc smartteaching.org, traduït per la professora Rosamaria Felip Falcó, que ens poden donar unes quantes idees: 50 usos de les wikis per una classe més col.laborativa i més interactiva.

Cap comentari

 1. Encara no hi ha cap comentari. Sigues el primer a enviar-ne un utilitzant el formulari!

RSS dels comentaris

Escriu un comentari

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • mmiret: Tens tota la raó, Raquel. Jo seria la primera que no voldria sortir, però potser els menys tímids s’hi...
 • Raquel Olivé: Caram! m’ha semblat molt interessant! ara bé, no sé si els alumnes s’hi engrescarien gaire:...
 • Raquel Olivé: Com a Consorci, podem obrir un bloc amb els alumnes on vulguem i com vulguem? o s’ha de fer en...
 • Raquel Olivé: Aquesta setmana al meu I3 vam explicar com havíem de riure en català correcte pel twitter! HAHAHAHA!...
 • Raquel Olivé: Molt bo el vídeo! m’he fet un fart de riure!

Núvol d'etiquetes

2.0 adell aprenentatge aprenentatge dinàmic aprenentatge educació col·laboració usos de wiki aprenentatge informal autonomia avaluació blocs blocs educatius blogs a ensenyament Comunicació comunitat d'aprenentatge connectivisme Diccionari visual Edupunk Enfocament per tasques ensenyament Entorn Facebook google docs Informació integració nova pedagogia PLE PLN senyoreta SLC Montcada i Reixac tasques tic web 2.0 wiki wikis youtube