RSS

Consorci per a la Normalització Lingüística

 • Edmodo

  Com ja vaig piular, us presento una nova plataforma social. Es tracta d’edmodo. És una eina orientada a l’ensenyament que funciona, bàsicament, mitjançant la creació d’aules virtuals entre alumnat i professorat a les quals es poden compartir missatges, arxius, enllaços i material en general. També permet gestionar les tasques i activitats proposades i el calendari del curs.

  És un espai gratuït d’aspecte semblant al facebook. Com a professors podeu formar grups o aules diferents, en què cada membre d’un grup necessita d’un codi per entrar, de manera que és totalment privat. Això sí! Té un gran inconvenient: no existeix en català 🙁

  Us deixo uns vídeos en què podeu descobrir una mica més: En el primer uns nens ens expliquen les característiques d’edmodo. L’altre és un tutorial per si el voleu utilitzar, ara bé és en castellà :-(.

Cap comentari

 1. Encara no hi ha cap comentari. Sigues el primer a enviar-ne un utilitzant el formulari!

RSS dels comentaris

Escriu un comentari

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • mmiret: Tens tota la raó, Raquel. Jo seria la primera que no voldria sortir, però potser els menys tímids s’hi...
 • Raquel Olivé: Caram! m’ha semblat molt interessant! ara bé, no sé si els alumnes s’hi engrescarien gaire:...
 • Raquel Olivé: Com a Consorci, podem obrir un bloc amb els alumnes on vulguem i com vulguem? o s’ha de fer en...
 • Raquel Olivé: Aquesta setmana al meu I3 vam explicar com havíem de riure en català correcte pel twitter! HAHAHAHA!...
 • Raquel Olivé: Molt bo el vídeo! m’he fet un fart de riure!

Núvol d'etiquetes

2.0 adell aprenentatge aprenentatge dinàmic aprenentatge educació col·laboració usos de wiki aprenentatge informal autonomia avaluació blocs blocs educatius blogs a ensenyament Comunicació comunitat d'aprenentatge connectivisme Diccionari visual Edupunk Enfocament per tasques ensenyament Entorn Facebook google docs Informació integració nova pedagogia PLE PLN senyoreta SLC Montcada i Reixac tasques tic web 2.0 wiki wikis youtube