• Els textos instructius

    Ahir,  a banda de treballar els usos de fins, fins a, cap, cap a, com i com a, vam veure alguns textos instructius. Com a exemple, vam veure les Instruccions per a l’ús d’una cafetera i vosaltres vau redactar les instruccions per a l’ús del rentaplats, el rentavaixelles i l’aspiradora.

    Tots tres textos m’han semblat bastant ben redactats, amb un bon ús de les estructures que demana un text d’aquestes característiques.

    Com que heu hagut d’utilitzar imperatius del verb treure i els seus derivats (com extreure), o sigui, traieu o extraieu, he detectat que podríeu reforçar la vocal neutra en aquests verbs (treure, néixer i jaure). Us en passo un enllaç perquè treballeu la vocal neutra en les formes verbals: La vocal neutra enmig de paraula

    Fins dimecres!

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.