• La setmana que ve, assemblea!

  Ara ja hem argumentat i contraargumentat la nostra decisió que, tot s’ha de dir, estan molt ben fets: felicitats! La propera setmana, haureu de distribuir-vos els arguments i explicar-los a la resta de treballadors i treballadores que estan convocats a l’assemblea per debatre si acceptem o no el trasllat a Berga.

  A banda d’això, corregirem un exercici de pronoms febles i també acabarem les activitats que hi ha en la tasca 3 del llibre.

  Per als que no vau venir a classe, us adjunto l’activitat que vam treballar en grup.

  A més, aquí teniu dos documents per practicar l’ortografia que hem treballat en aquesta unitat: S3_U2_tg_tj_x_teoria i exercicis, S3_U2_nasals_teoria i exercicis.

  Bon cap de setmana!

 1. Mat

  27 Mar 12
  21:46 #

  Hola Ester, m’he decidit a escriure ja que dius que ningú comenta res, doncs bé, aquí el meu comentari :-)…..és molt interessant el bloc, la veritat és que le mirat poc, però el visitaré més sovint abans de l’exàmen….
  PD: Els tema pronoms m’està desanimant bastant sincerament, inclús m’he plantejat de deixar el curs, però penso que a l’alçada que estem seria una bojeria, així que lluitaré fins el final i que sigui el que Déu vulgui…..
  1 petonet
  MAT

  Respondre

  1. esanchezr

   28 Mar 12
   9:29 #

   Mat,

   Gràcies pel comentari al bloc. I tant, que seria una bogeria, deixar el curs! Ja no ens queda gaire, i segur que us en sortireu tots!!! No t’amoïnis pels pronoms. Vés fent els exercicis i, si vols, et puc tornar a explicar el que necessitis.

   Molts ànims!!!
   Ester

   Respondre

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>