• Seguretat viària

    En aquesta unitat haureu de redactar un article d’opinió per a la revista digital El Semàfor per tal de conscienciar els conductors i conductores que cal conduir de manera responsable per reduir al màxim els accidents de trànsit.

    Ahir vam llegir uns quants textos en veu alta (alhora que practicàveu la dicció i teníeu en compte alguns fenòmens fonètics) i en vau extreure les idees principals. D’aquesta manera, aneu recollint idees que us podran servir per al vostre article d’opinió que redactareu a la tasca final.

    També vam llegir el correu electrònic d’una companya en què explicava una experiència personal. Vam haver de recordar alguns aspectes de les conjugacions verbals (verbs velars, certs verbs que es conjuguen com si fossin de la 3a conjugació quan són de la 2a, verbs incoatius, purs, dièresis en algunes formes…). Durant aquests dies de pont heu d’acabar els exercicis que us vaig donar a part; els corregirem dimecres vinent.

    Bon pont!

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.