• Designació dels membres de l’equip de govern

  Solució

  Esteve Serrano Ortín, tinent d’alcalde de Serveis Municipals, Comerç i Mercats.

  Observacions

  Com que hi ha diversos tinents d’alcalde, haurem de tenir en compte quan en fem un ús especificatiu, és a dir, quan de tot el conjunt n’especifiquem un: el tinent d’alcalde Esteve Serrano Ortín (veiem, doncs, que no s’ha de posar una coma entre el càrrec i el nom propi). En canvi, quan es fa un ús explicatiu, és a dir, quan només hi ha una persona que exerceix aquell càrrec, sí que cal posar-hi la coma: l’alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet, Núria Parlon (només hi ha una alcaldessa a Santa Coloma de Gramenet i es diu Núria Parlon).

  Podeu consultar la llista completa i actualitzada dels membres de l’equip de govern clicant aquest enllaç.

  Font

  Web de l’Ajuntament i el CNL L’Heura

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.