• Diccionaris bilingües en línia: diccionaris.cat

    Escrit per el 26 de març del 2009 a les 10:23 a: General

    Fa uns quants anys l’editorial Larousse va editar en línia un bon grapat de diccionaris, monolingües i bilingües, agrupats en el portal www.diccionarios.com. El web era, i és, de subscripció anual (tot i que permet fer alguna primera cerca de manera gratuïta) i inclou un bon grapat de llengües. ara fa uns quants mesos (2008) aquesta mateixa editorial va posar en línia, en un web a part, exclusivament els productes bibliogràfics en què intervenia el català: www.diccionaris.cat. El web inclou els diccionaris bilingües català-castellà, -francès i -anglès, i viceversa, a més d’un de general i un altre de sinònims. L’avantatge d’aquest nou web és que ara no cal subscriure-s’hi i que l’accés, per tant, és gratuït. L’inconvenient és la qualitat i la finalitat del producte mateix, ja que les obres que es consulten són els diccionaris Vox, pensats més aviat per a un públic escolar.

Cap comentari

  1. Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

  • rvidal: Tens raó, diu que hi ha “technical difficulty”. Hi ha també l’SkyDrive, que vaig descobrir...
  • ltetas: Al tanto, que últimament no funciona. A mi, almenys!
  • rvidal: Sí, més d’un cop (amb algú del CNL) i funciona. I també va molt bé el Dropbox, més aviat com a...
  • arga: ei, algú l’ha provat? tu l’has provat, ramon?
  • rvm: Un cop tens el Printliminator a la barra de favorits, cliques i se t'obre un quadre amb quatre icones a la...

Núvol d'etiquetes

apli aplicacions associacions bibliografia campanyes COC contrasenyes correctors CPNL cursos cursos a distància diccionaris Dropbox ensenyament Excel IEC informàtica externa informàtica interna inicials instruccions jornades Moodle MP3 normativa novetats bibliogràfiques oposicions PDF PowerPoint productes audiovisuals programes TV proves oficials publicacions externes publicacions internes publicacions internes (Circular) recursos lingüístics SIGMA subscripcions TERMCAT TIC traductors universitats webs àudios