• ‘Tinc un dubte’, en càpsules a TV3

    Escrit per el 23 d'abril del 2009 a les 12:40 a: General

    El llibre Tinc un dubte (El petit llibre del català correcte), de Rudolf Ortega, publicat per La Magrana el 2008, i que comenta de manera amena 250 dubtes habituals en l’ús de la llengua, ha estat traslladat a la televisió. Així, a les dues menys cinc del migdia, TV3 ofereix diàriament una càpsula d’un minut i mig en què, a partir d’un dels dubtes que podem trobar explicats al llibre, s’estableix un diàleg entre una actriu i una de les veus en off de TV3 (hi tenen tirada, sembla). L’espai està dirigit pel mateix Rudolf Ortega, i es pot accedir a tots els programes emesos mitjançant el web 3alacarta. He penjat a la columna dreta una finestra amb accés en línia al vídeo d’un dels programes, que aniré renovant periòdicament.

Cap comentari

  1. Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

  • rvidal: Tens raó, diu que hi ha “technical difficulty”. Hi ha també l’SkyDrive, que vaig descobrir...
  • ltetas: Al tanto, que últimament no funciona. A mi, almenys!
  • rvidal: Sí, més d’un cop (amb algú del CNL) i funciona. I també va molt bé el Dropbox, més aviat com a...
  • arga: ei, algú l’ha provat? tu l’has provat, ramon?
  • rvm: Un cop tens el Printliminator a la barra de favorits, cliques i se t'obre un quadre amb quatre icones a la...

Núvol d'etiquetes

apli aplicacions associacions bibliografia campanyes COC contrasenyes correctors CPNL cursos cursos a distància diccionaris Dropbox ensenyament Excel IEC informàtica externa informàtica interna inicials instruccions jornades Moodle MP3 normativa novetats bibliogràfiques oposicions PDF PowerPoint productes audiovisuals programes TV proves oficials publicacions externes publicacions internes publicacions internes (Circular) recursos lingüístics SIGMA subscripcions TERMCAT TIC traductors universitats webs àudios