• L’Internet Explorer, ara en català

  Escrit per el 04 de maig del 2009 a les 9:30 a: General

  Ja sabeu que sempre us recomano que per navegar per Internet feu servir el Mozilla Firefox (o qualsevol altre programa de codi obert: Opera, Flock, SeaMonkey…). Si tot i així continueu preferint utilitzar l’Internet Explorer, sapigueu almenys que des de l’abril del 2009 ja se’n pot descarregar l’última versió (8) en català, tant per a Windows XP com a per a Vista. Versió que, diuen, és “faster, easier, and safer than ever” (ves què han de dir). Com ja he comentat alguna altra vegada, com més descàrregues hi hagi de versions en català dels programes d’aquestes empreses multinacionals, més motius els donarem perquè tinguin en compte la nostra llengua en la publicació dels seus futurs nous productes. No trobeu que seria una bona idea que, en la mesura que puguem, pressionem o suggerim els informàtics de les nostres administracions públiques perquè instal·lin les versions en català de tots els productes que en tinguin, almenys els més habituals, a tots els ordinadors? (d’acord, no he dit res…).

  Per acabar, un parell de recomanacions sobre el programa de la guineu: aquest bloc sobre el Firefox en català, on s’expliquen novetats, característiques i trucs relatius al programa, i aquest altre web, semblant, en castellà.

Cap comentari

 1. Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • rvidal: Tens raó, diu que hi ha “technical difficulty”. Hi ha també l’SkyDrive, que vaig descobrir...
 • ltetas: Al tanto, que últimament no funciona. A mi, almenys!
 • rvidal: Sí, més d’un cop (amb algú del CNL) i funciona. I també va molt bé el Dropbox, més aviat com a...
 • arga: ei, algú l’ha provat? tu l’has provat, ramon?
 • rvm: Un cop tens el Printliminator a la barra de favorits, cliques i se t'obre un quadre amb quatre icones a la...

Núvol d'etiquetes

apli aplicacions associacions bibliografia campanyes COC contrasenyes correctors CPNL cursos cursos a distància diccionaris Dropbox ensenyament Excel IEC informàtica externa informàtica interna inicials instruccions jornades Moodle MP3 normativa novetats bibliogràfiques oposicions PDF PowerPoint productes audiovisuals programes TV proves oficials publicacions externes publicacions internes publicacions internes (Circular) recursos lingüístics SIGMA subscripcions TERMCAT TIC traductors universitats webs àudios