• Catàleg de llibres de lectura fàcil 2008-2009

    Escrit per el 09 d'octubre del 2009 a les 8:30 a: General

    La TeresaG ens ha fet arribar aquest catàleg en PDF que conté els llibres de lectura fàcil (LLF) recopilats per l’Associació Lectural Fàcil. Segons la definició extreta del mateix catàleg, els LLF “estan especialment pensats per a persones nouvingudes amb poc coneixement de l’idioma d’acollida, alumnes amb dificultats d’aprenentatge o una escolarització deficient, adults que s’inicien en la lectura, persones grans parcialment senils o que pateixen trastorns neuropsicològics, etc.”. Els llibres estan classificats en tres nivells, i dividits en dos grups: infantil i juvenil/adults, ordenats per editorials.

Cap comentari

  1. Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

  • rvidal: Tens raó, diu que hi ha “technical difficulty”. Hi ha també l’SkyDrive, que vaig descobrir...
  • ltetas: Al tanto, que últimament no funciona. A mi, almenys!
  • rvidal: Sí, més d’un cop (amb algú del CNL) i funciona. I també va molt bé el Dropbox, més aviat com a...
  • arga: ei, algú l’ha provat? tu l’has provat, ramon?
  • rvm: Un cop tens el Printliminator a la barra de favorits, cliques i se t'obre un quadre amb quatre icones a la...

Núvol d'etiquetes

apli aplicacions associacions bibliografia campanyes COC contrasenyes correctors CPNL cursos cursos a distància diccionaris Dropbox ensenyament Excel IEC informàtica externa informàtica interna inicials instruccions jornades Moodle MP3 normativa novetats bibliogràfiques oposicions PDF PowerPoint productes audiovisuals programes TV proves oficials publicacions externes publicacions internes publicacions internes (Circular) recursos lingüístics SIGMA subscripcions TERMCAT TIC traductors universitats webs àudios