• La Plataforma per la Llengua presenta una guia adreçada als funcionaris

  Escrit per el 13 de novembre del 2009 a les 9:15 a: General

  Ara fa uns dies una amiga meva funcionària m’explicava que havia sortit una carta al diari d’una senyora queixant-se que havia demanat que l’atenguessin en castellà en un CAP i que no se n’havia sortit. L’amiga, a qui anava adreçada la queixa, m’ho explicava amb la intenció que jo li donés la raó (naturalment!), però es va quedar amb un pam de nas quan li vaig dir que un ciutadà té dret a demanar que se l’atengui en castellà. Li vaig explicar que quan treballava deixava de ser ciutadana per esdevenir funcionària –ja ens entenem– i que l’atenció al públic l’havia de fer seguint una normativa i no el seu criteri personal. De fet, ara fa un parell d’anys un funcionari del Consell Comarcal em va preguntar quin havia de ser el seu capteniment (com els agrada dir a certs polítics) pel que fa a aquesta qüestió.

  La Plataforma per la Llengua acaba d’editar una guia, De cara a la ciutadania, de cara al català, que explica als treballadors de les administracions catalanes quina ha de ser la seva conducta lingüística. Hauria estat bé que algú hagués tingut la idea fa temps, no? Diuen que la rebran tots els ajuntaments i consells comarcals. Si la voleu tenir a mà per si us cal reenviar-la a algú, cliqueu aquí.

Cap comentari

 1. Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • rvidal: Tens raó, diu que hi ha “technical difficulty”. Hi ha també l’SkyDrive, que vaig descobrir...
 • ltetas: Al tanto, que últimament no funciona. A mi, almenys!
 • rvidal: Sí, més d’un cop (amb algú del CNL) i funciona. I també va molt bé el Dropbox, més aviat com a...
 • arga: ei, algú l’ha provat? tu l’has provat, ramon?
 • rvm: Un cop tens el Printliminator a la barra de favorits, cliques i se t'obre un quadre amb quatre icones a la...

Núvol d'etiquetes

apli aplicacions associacions bibliografia campanyes COC contrasenyes correctors CPNL cursos cursos a distància diccionaris Dropbox ensenyament Excel IEC informàtica externa informàtica interna inicials instruccions jornades Moodle MP3 normativa novetats bibliogràfiques oposicions PDF PowerPoint productes audiovisuals programes TV proves oficials publicacions externes publicacions internes publicacions internes (Circular) recursos lingüístics SIGMA subscripcions TERMCAT TIC traductors universitats webs àudios