• Noves instruccions per a la destrucció de documentació

    Escrit per el 20 de gener del 2010 a les 11:00 a: General

    Ja hi havia penjat en aquest bloc, des del març del 2009, una primera versió d’aquest document, elaborat per l’Àrea d’Activitats, en el qual s’especifiquen els terminis màxims d’emmagatzematge que caldria respectar abans de posar en marxa la destructora de paper (nom lleig; en francès queda més fi: déchiqueteur) per desfer-nos de la documentació que anem acumulant. Ara (gener del 2010) l’han actualitzat afegint-hi els textos relacionats amb el programa de “Voluntariat per la llengua”. L’adjunto en PDF.

Cap comentari

  1. Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

  • rvidal: Tens raó, diu que hi ha “technical difficulty”. Hi ha també l’SkyDrive, que vaig descobrir...
  • ltetas: Al tanto, que últimament no funciona. A mi, almenys!
  • rvidal: Sí, més d’un cop (amb algú del CNL) i funciona. I també va molt bé el Dropbox, més aviat com a...
  • arga: ei, algú l’ha provat? tu l’has provat, ramon?
  • rvm: Un cop tens el Printliminator a la barra de favorits, cliques i se t'obre un quadre amb quatre icones a la...

Núvol d'etiquetes

apli aplicacions associacions bibliografia campanyes COC contrasenyes correctors CPNL cursos cursos a distància diccionaris Dropbox ensenyament Excel IEC informàtica externa informàtica interna inicials instruccions jornades Moodle MP3 normativa novetats bibliogràfiques oposicions PDF PowerPoint productes audiovisuals programes TV proves oficials publicacions externes publicacions internes publicacions internes (Circular) recursos lingüístics SIGMA subscripcions TERMCAT TIC traductors universitats webs àudios