• Curs de llenguatge jurídic del Departament de Justícia en PDF

  Escrit per el 13 d'abril del 2010 a les 13:37 a: General

  Remenant per Internet, he trobat aquest Curs de llenguatge jurídic del Departament de Justícia (he estat incapaç de trobar-lo al seu web). Es tracta d’una segona edició publicada el 2008, diferent del curs d’autoaprenentatge que té penjat el mateix departament en aquesta pàgina. Té llicència de Creative Commons, és a dir: “Se’n permet la reproducció, la distribució, la comunicació pública i la transformació per generar una obra derivada, sense cap restricció sempre que se’n citi el titular dels drets (Generalitat de Catalunya. Departament de Justícia)”.

  Com diuen a la portada, el curs aporta un solucionari, i també inclou un recull de terminologia jurídica i administrativa i una llista bibliogràfica al final. Està estructurat en dotze unitats didàctiques, en les quals es tracten criteris de redacció, documents jurídics i judicials, terminologia i fraseologia específiques i determinades convencions. Cada unitat conté una part teòrica àmpliament exemplificada i exercicis per anar aplicant progressivament els coneixements adquirits. El document conté 368 pàgines, cosa que dóna una idea de la seva exhaustivitat.

Cap comentari

 1. Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • rvidal: Tens raó, diu que hi ha “technical difficulty”. Hi ha també l’SkyDrive, que vaig descobrir...
 • ltetas: Al tanto, que últimament no funciona. A mi, almenys!
 • rvidal: Sí, més d’un cop (amb algú del CNL) i funciona. I també va molt bé el Dropbox, més aviat com a...
 • arga: ei, algú l’ha provat? tu l’has provat, ramon?
 • rvm: Un cop tens el Printliminator a la barra de favorits, cliques i se t'obre un quadre amb quatre icones a la...

Núvol d'etiquetes

apli aplicacions associacions bibliografia campanyes COC contrasenyes correctors CPNL cursos cursos a distància diccionaris Dropbox ensenyament Excel IEC informàtica externa informàtica interna inicials instruccions jornades Moodle MP3 normativa novetats bibliogràfiques oposicions PDF PowerPoint productes audiovisuals programes TV proves oficials publicacions externes publicacions internes publicacions internes (Circular) recursos lingüístics SIGMA subscripcions TERMCAT TIC traductors universitats webs àudios