• I si en comptes d’àudios veiem (i escoltem) vídeos en català?

  Escrit per el 07 de maig del 2010 a les 9:30 a: General

  Músics per la Llengua és una associació mallorquina “sense ànim de lucre” (així es defineixen, que això del lucre està mal vist) creada l’any 2000. Ara han desenvolupat un projecte interessant: una mena de canal tipus YouTube que conté només vídeos de música en català i que anomenen CatalanMusicTube. La finalitat és fer arribar la música cantada en la nostra llengua a tot el món; de fet, s’autopromocionen com “el web de referència per a la difusió de la música en català”.

  El lloc també conté altres apartats: àudios, imatges, grups, blocs. Ara mateix no hi ha pujat un nombre gaire elevat de vídeos (112 de professionals i 90 de personals), però segurament la xifra s’anirà incrementant. Pot ser un altre bon recurs per escoltar música en català a l’aula, complementari d’altres que ja hem vist.

Cap comentari

 1. Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • rvidal: Tens raó, diu que hi ha “technical difficulty”. Hi ha també l’SkyDrive, que vaig descobrir...
 • ltetas: Al tanto, que últimament no funciona. A mi, almenys!
 • rvidal: Sí, més d’un cop (amb algú del CNL) i funciona. I també va molt bé el Dropbox, més aviat com a...
 • arga: ei, algú l’ha provat? tu l’has provat, ramon?
 • rvm: Un cop tens el Printliminator a la barra de favorits, cliques i se t'obre un quadre amb quatre icones a la...

Núvol d'etiquetes

apli aplicacions associacions bibliografia campanyes COC contrasenyes correctors CPNL cursos cursos a distància diccionaris Dropbox ensenyament Excel IEC informàtica externa informàtica interna inicials instruccions jornades Moodle MP3 normativa novetats bibliogràfiques oposicions PDF PowerPoint productes audiovisuals programes TV proves oficials publicacions externes publicacions internes publicacions internes (Circular) recursos lingüístics SIGMA subscripcions TERMCAT TIC traductors universitats webs àudios