• Digital Dialects, exercicis de nivell Inicial per als COC

    Escrit per el 22 de Octubre del 2010 a les 10:03 a: General

    Al bloc Aprendre llengües, d’Enric Serra, descobreixo un web que pot ser interessant per introduir els alumnes de nivells inicials en activitats virtuals: Digital Dialects. Pensant, sobretot, en els alumnes que ens puguin venir als centres oberts. Malgrat el nom confusionari, el portal presenta activitats per a seixanta llengües, inclosa la catalana, sobre frases, números, vocabulari, animals, colors, fruites i vegetals, etc. El disseny és prou atractiu, tot i que algun dels exercicis té algun problema i no funciona. L’Enric Serra en parla aquí.

Cap comentari

  1. Encara no hi ha cap comentari. Sigui el primer a enviar-ne un utilitzant el formulari!

RSS dels comentaris

Escriu un comentari

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

  • rvidal: Tens raó, diu que hi ha “technical difficulty”. Hi ha també l’SkyDrive, que vaig descobrir...
  • ltetas: Al tanto, que últimament no funciona. A mi, almenys!
  • rvidal: Sí, més d’un cop (amb algú del CNL) i funciona. I també va molt bé el Dropbox, més aviat com a...
  • arga: ei, algú l’ha provat? tu l’has provat, ramon?
  • rvm: Un cop tens el Printliminator a la barra de favorits, cliques i se t'obre un quadre amb quatre icones a la...

Núvol d'etiquetes

apli aplicacions associacions bibliografia campanyes COC contrasenyes correctors CPNL cursos cursos a distància diccionaris Dropbox ensenyament Excel IEC informàtica externa informàtica interna inicials instruccions jornades Moodle MP3 normativa novetats bibliogràfiques oposicions PDF PowerPoint productes audiovisuals programes TV proves oficials publicacions externes publicacions internes publicacions internes (Circular) recursos lingüístics SIGMA subscripcions TERMCAT TIC traductors universitats webs àudios