• Publicada la tercera versió de la ‘Guia de xarxes socials’ de la Generalitat

    Escrit per el 27 d'abril del 2011 a les 10:20 a: General

    La Guia d’usos i estil a les xarxes socials de la Generalitat de Catalunya és el títol d’aquesta publicació de la qual s’ha editat ara, abril del 2011, la tercera versió. Publicada per primer cop el juny del 2010, la Guia pretén no només explicar les diferents eines de què disposem sinó també establir unes pautes de funcionament. Trobareu que s’hi parla del bloc (en genèric), Facebook, Twitter, Linkedin, Youtube, Flickr, Slideshare i Delicious. I al final s’expliquen criteris lingüístics i convencions gràfiques que cal tenir en compte en els usos d’aquestes eines. Es tracta d’una guia pensada per als treballadors de la Generalitat però on hi podrem trobar contingut que també ens pot servir per a les xarxes que fem servir nosaltres.

Cap comentari

  1. Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

  • rvidal: Tens raó, diu que hi ha “technical difficulty”. Hi ha també l’SkyDrive, que vaig descobrir...
  • ltetas: Al tanto, que últimament no funciona. A mi, almenys!
  • rvidal: Sí, més d’un cop (amb algú del CNL) i funciona. I també va molt bé el Dropbox, més aviat com a...
  • arga: ei, algú l’ha provat? tu l’has provat, ramon?
  • rvm: Un cop tens el Printliminator a la barra de favorits, cliques i se t'obre un quadre amb quatre icones a la...

Núvol d'etiquetes

apli aplicacions associacions bibliografia campanyes COC contrasenyes correctors CPNL cursos cursos a distància diccionaris Dropbox ensenyament Excel IEC informàtica externa informàtica interna inicials instruccions jornades Moodle MP3 normativa novetats bibliogràfiques oposicions PDF PowerPoint productes audiovisuals programes TV proves oficials publicacions externes publicacions internes publicacions internes (Circular) recursos lingüístics SIGMA subscripcions TERMCAT TIC traductors universitats webs àudios