Bases

  LlumCat 2019 és la VII edició dun concurs virtual i en format paper, de llengua i cultura catalanes, centrat en el coneixement de la història i la tradició de la Festa de la Llum de Manresa organitzat pel Centre de Normalització Lingüística Montserrat i obert a tothom.

La participació en el concurs és gratuïta. No cal una inscripció prèvia, ja que els participants s’incorporen automàticament al concurs en el moment de respondre les preguntes a: http://cpnl.cat/llumcat.

Les persones que hi participin virtualment només han de fer constar el nom i cognom, l’adreça electrònica, el telèfon i la població de residència.

Les persones interessades a participar-hi en format paper hauran de recollir la butlleta al CNL Montserrat, respondre’n les preguntes i dipositar-la en una urna que hi ha al CNL per a aquesta finalitat.

El concurs començarà el dia 1 de febrer i s’acabarà el dia  1 de març de 2019.

S’han de respondre totes les preguntes i marcar només una opció. En cas de dubte, es pot trobar ajuda al web www.festadelallum.cat.

La data límit per participar-hi és el dia 1 de març a les 23.59 hores.

El personal del Consorci per a la Normalització Lingüística hi pot participar, però no pot optar als premis.

El sorteig entre les persones que hagin respost correctament les preguntes es farà el dia 5 de març a la seu del CNL Montserrat. La llista de les persones guanyadores es publicarà el dia 6 de març.

Si una adreça electrònica s’usa més d’una vegada, només en quedarà enregistrada l’última.

S’avisarà, per correu electrònic o telefònicament, les persones guanyadores.

D’acord amb l’article 5 de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal us informem que les vostres dades personals seran recollides, incorporades i tractades al fitxer anomenat CONCURSOS, PROMOCIONS I ACTES DIVERSOS, la finalitat del qual és, entre d’altres, la gestió de les dades de les persones participants en concursos, promocions i actes del Consorci per a la Normalització Lingüística. L’òrgan responsable d’aquest fitxer és el Consorci per a la Normalització Lingüística i l’adreça on us podeu adreçar per exercir els drets d’accés, modificació, cancel·lació i oposició és: 

Consorci per a la Normalització Lingüística
Carrer de Muntaner, 221
08036 Barcelona