• Lectors que comencen: recomanacions per a l’estiu de 2015

  HACHIKO, de Lluís Prats

  PORTADA HACHIKOBasat en un fet real que va passar al Japó, aquesta obra ens explica la història d’un professor de la Universitat de Tokio a qui canvia la vida quan coneix Hachiko, un cadell de gos que li farà descobrir el valor de l’amistat i de l’estima.

  És una història molt coneguda, de la qual s’han fet diverses pel·lícules, l’última protagonitzada per Richard Gere.

   

   

  Si puges al Sagarmatha quan fumeja neu i vent, de Josep Francesc Delgado

  portada si pugesAquesta obra ens explica l’aventura de l’escalada a l’Everest però en clau de misteri, ja que situa l’acció en el moment de la desaparició de la Mireia, l’única dona de l’expedició. Els membres de l’expedició es reuneixen a Barcelona on intenten reviure el que va passar. Allà tindran l’ajuda de les cartes del germà de la Mireia i el seu diari personal per tal de resoldre l’enigma.

 1. Monse Alvarez Callealta

  02 gen. 17
  14:13 #

  ‘Hachiko’ és una novel.la molt emotiva basada en un fet real. El seu escriptor és Lluis Prat i utilitza un vocabulari molt ric i entenedor que fa que sigui molt fàcil de llegir. És una història preciosa que captiva el lector des del principi i ens ensenya una lliçó de lleialtat i tendresa. Absolutament recomanable!