• Lectors que comencen- Setembre/gener

  COM S’ESBRAVA LA MALA LLET, Antònia Carré-Pons

  Recull de contes on tots els personatges són gent gran, i on hi predomina la sinceritat, la cruesa i l’humor negre. Per tant, són històries amb gens de sentimentalisme, però alhora, molt reals: Tant hi podem veure una desfilada de moda en un geriàtric, com la filla a qui la mare, amb Alzheimer, demana que li compri un cavall.

   

  UN BATEC ALHORA, Sharon Creech

  Una novel·la escrita en vers que té com a protagonista l’Annie, de dotze anys, a qui  li agrada passar estones amb el seu avi. Però tot comença a canviar quan en Max, el seu millor amic, sempre està empipat i l’avi  comença a perdre la memòria. Una història sobre la capacitat que tenim per adaptar-nos als canvis.

   

   

   

  L’ILLA DE L’ABEL , William Steig

  Petit conte protagonitzat per un ratolí que ho té tot: viu en un lloc amb totes les comoditats feliç amb la seva dona. Però un dia una tempesta els sorprèn i ell va a parar a una illa remota on haurà de començar de nou, sense saber si podrà tornar mai a casa. Una història sobre la vida i sobre el que significa començar una nova vida.

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.