• LECTORS QUE COMENCEN- Curs 19/20- RECOMANACIONS DE TARDOR I HIVERN

  Klauss Klugg i el misteri de la casa abandonada, de Joan Oriol

  Literatura juvenil de misteri i aventures. Un nen d’11 anys es troba davant d’uns fets que voldrà investigar, i ho farà acompanyat del seu amic Nil i del seu gos Sherlock. Un llibre en què trobarem jocs d’enginy i d’il·lusions òptiques, i que tracta, darrere del misteri, temes tan importants com l’assetjament escolar i la necessitat de respecte davant de la diversitat cultura.

   

  Les paraules inútils, de Marc Artigau

  Recull de contes curts, molts dels quals han sortit en el programa “El món” de Rac 1. Il·lustrats per Miguel Gallardo, són contes en què els protagonistes no han sortit a les notícies, són persones anònimes. Ara bé, l’autor ens explica un bocí de la vida de cadascun d’ells a partir d’un petit detall vital.

   

   

  Wolfgang, de Laia Aguilar

  És la història d’una nena molt intel·ligent que té una gran passió: tocar el piano. Però el seu món s’enfonsa el dia que la seva mare es mor i ha d’anar-se’n a viure amb el pare (que no ha vist mai i no coneix de res). A partir de llavors elaborarà un pla per fugar-se i poder arribar a la millor acadèmia de música que existeix, que és a París. Un viatge que serà també emocional, perquè haurà d’aprendre moltes coses del món dels adults.