• PRESENTACIÓ

    L’any 2012, el Servei de Català d’Olot-la Garrotxa va signar un conveni de col·laboració amb la Llibreria Drac, ubicada al Firal d’Olot, una de les llibreries emblemàtiques de la ciutat. Fruit d’aquest conveni, s’han organitzat grups de lectura amb alumnes del Servei de Català, els quals s’han trobat dins el marc de la llibreria per compartir opinions sobre els llibres que han anat llegint. I el blog PARLEM DE LLEGIR és un pas més d’aquesta col·laboració.

    Els grups de lectura es van organitzar amb l’objectiu d’incentivar a llegir en català les persones que no tenen aquesta llengua com a primera i , doncs, solen llegir en altres llengües,  però que ja poden parlar en català (nivell elemental o B1 europeu). I també persones que, tot i tenir el català com a  primera llengua, mai no han adquirit l’hàbit de llegir.

    En aquest blog, però, hi haurà lectures per a aquest perfil de lectors (n’hem dit LECTORS QUE COMENCEN)  i també recomanacions per a persones ja habituades a llegir en català (els hem anomenat BONS LECTORS). Aquestes recomanacions estan fetes per Irene Bonet, responsable de la Llibreria Drac, i el blog és obert a tothom, perquè s’hi puguin fer comentaris.

    Des del Servei de Català d’Olot-la Garrotxa anirem dinamitzant aquest blog per animar a tothom, no només a llegir, sinó a parlar del que llegim.