RSS

Consorci per a la Normalització Lingüística

 • Parlem de programacions…

  Benvinguts al bloc La programació per tasques. L’Àrea d’Activitats del Consorci per a la Normalització Lingüística posa a la disposició de l’equip de professorat aquest espai perquè puguem compartir informació relacionada amb la programació per tasques. Es tracta de posar en comú criteris, orientacions, recursos, articles, reflexions, experiències … tot allò que ens sigui d’utilitat per millorar la nostra tasca a l’aula.

1 comentari

 1. Montse Baqué

  22 gen. 10
  13:30 #

  Coincideixo amb la resta de companys que el bloc és una bona iniciativa per compartir les experiències, opinions i sensacions a l’hora d’aplicar les tasques. Penso que pot enriquir tothom. Enhorabona!
  Personalment, crec fermament en aquesta nova orientació didàctica que respon a un enfocament més real de la llengua.
  Penso consultar sovint aquest bloc tant per consultar propostes com per fer-ne.
  Felicitats!

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • Carme Bové: Lourdes, tornarem a coincidir, segur!
 • Lu: Carme, jo també vaig demanar per tu al final de la jornada, però no quedava ningú a la sala (ens van fer sortir,...
 • Carme Bové: Felipe, tindrem més oportunitats i seguirem el contacte a través del Twitter. Gràcies!
 • Felipe Zayas: Gracias, Carme, por la información que das sobre mi conferencia. Qué lastima que no pudiéramos hablar...
 • Albert Fabà: A vegades m’he preguntat com és que els xinesos són tan bons aprenents. Crec que en bona part,...

Núvol d'etiquetes

actitud positiva aprenentatge aprenentatge entre iguals aprenentatge no formal benvinguda col·laboració competències cooperació desig enfocament comunicatiu enfocament per tasques entrevista escriure ESO fidelització gestió d'aula Google Docs distàcia gramàtica habilitats JAL llegir metodologia motivació PLE presentació programacióper tasques seqüència_didàctica tasques text voluntat